reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ostatnia edycja:
Mamo Aniołeczka Natalki - witaj tutaj :-) rozgość się ja też niedawno tutaj dołączyłam i dziewczyny są super:)
Zapominajko - jak ja się cieszę ,że wszystko u Ciebie idzie ku dobremu to daje dużo nadziei :tak:
Karo- już trzymam kciuki za wizytę będą na pewno kolejne super wieści ;-)
a dziś mój M wrócił wcześniej i wiecie co zrobił surówkę do obiadku i jeszcze ciasto jabłecznik złoty facet :-), a ja powiem Wam do ciast mam lewe ręce w zwykłym murzynku mi zakalec wychodzi ,a jak zrobiłam biszkopt z 8 jaj to wyszedł strasznie cieniutki :eek: nie wiem co nie tak robię miał być ponoć to tak prosty przepis ,który każdemu wyjdzie ,a mi nie wyszedł
:eek:.
Nanu - fajny filmik nie zdawałam sobie sprawy ,że plemniki napotykają na tyle przeszkód teraz już wiemy dlaczego czasem nie od razu się udaje zajść w ciążę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
test wam wrzuce

a1.jpgPICT0651.jpg

kurcze ciezko zrobic zdjecie, ale wyglada tak,ze przedwczoraj 10dc byla blada krecha, wczoraj nie bylo zadnej (11dc), a dzis jest ciemniejsza niz taz z przedwczoraj ale nie tak wyrazna jak testowa.....

w rzeczywistosci wszystko wyglada duzo wyrazniej....

jak teraz patrze na to co wam zalaczylam to nic nie widze ehhh ale na zywo tak jak pisalam

Załączniki

• IMAG1294.jpg
    IMAG1294.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 24
  • IMAG1295.jpg
    IMAG1295.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Skok tempki już chyba miałaś no nie ? nie znam się za bardzo na temperaturze ,ale chyba jak jest skok to znaczy ,że owu następuje dobrze kombinuję?

Nanu ja prawie nie widzę różnicy. Ale skoro mówisz, że krecha ciemniejsza, to może owu jest przed Tobą.

Gatto a ty dzisiaj byłaś u gina?

ja tak coś czuję że tempka jutro spadnie, pojutrze owu i wtedy wzrośnie.... ale zobaczymy:)

tylko co zaznaczyc? test negatywny czy pozytywny dzis?:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry