reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczynki, przepraszam, ze nie pisze......jakos nie mam weny i czasu, bo od piatku na non stopie mam gosci. Mialam dzis genetyczne, NT 1.9, na pappa musze czekac tydzien. Wiec akurat na przyszla srode, w ktora mam tez ginka, wiec cos sie wiecej dowiem mysle. Mam nadzieje, ze wszystko jednak bedzie dobrze, bo dzis juz sralam po gaciach.
Przepraszam, ze tak tylko o sobie, ale naprawde nie mam czasu doczytac....Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za staraczki &&&&&&&&&&&&&&!!

reklama
Myszko Gatto Zapominajko sciskam Was mocno Kochane i gratuluje z calego serducha jak ja uwielbiam dobre wiesci Motylku jak tam sprawy z praca??? Karo &&&&&& za jutrzejsza wizytacje Nanu jakis kosmos z tymi testami az sie boje jak ja sobie z nimi poradze :p ale w polaczeniu z tempka moze nie bedzie zle...&&&&& za sexy :p

Elka miałam dzisiaj wiedzieć konkrety ale jeszcze cisza, gadałam z babką i mówiła,że nie może mi żadnych szczegółów podać bo sama nic nie wie, bo ktoś tam jest na urlopie i nie może załatwić formalności czy coś

Dziękuje! nanulka
attachment.php
moje testy wyglądają tak -> i wydaje mi się,że lepiej widać kreskę kontrolną i tą drugą ...

Motyl to twój dzisiejszy? Bo ta druga krecha bardzo fajna:tak:

Gatto będę trzymała kciuki za badania w przyszłym tygodniu!!! Wcale mnie twój stres nie dziwi, bo sama też panikuję przed wizytami.

Myszko hahah dobre z tą ciążą dla facetów! Oj mojemu czasem by się przydało...
No i serdecznie gratuluję!!! Ah... jak fantastycznie jest oglądać zdjęcia z USG :-)

Danu pewnie miałaś jakiś spadek glukozy we krwi stąd ta zachcianka! Ja wierzę w to ze zachcianki ciężarnych są uwarunkowane potrzebami organizmu na jakeś składniki. Co do fikania mój już od połowy ciąży był cały czas do dołu głową (na każdym USG) więc akurat w tej kwestii nigdy się nie zastanawiałam...

Nanu
jak dla mnie owu jeszcze nie było.... to nie są pozytywne testy... test będzie pozytywny dopiero kiedy kreski będą identyczne albo testowa mocniejsza... to co ty pokazujesz jedynie świadczy o tym ze owu się zbliża.
Poza tym nie wszytkim testy owu dobrze pokazują... mi pokazywały bo sprawdzałam monitoringiem cyklu

Kaso
oj współczuję.... ja pamiętam te badania na czczo... jak mąż mnie wiózł to nie było tragedi ale jak jechałam autobusem to w drodze powrotnej myślałam ze umre.... nie raz wracałam niemal z płaczem bo nie dawałam rady tak mnie mdliło i ciągało...

Zapominajka
fantastyczne wieści!!! :* Gratuluję pięknej BETY!!

Gatto fajnie ze zajrzałaś! :* Trzymam kciuki za wizytę!! :*

Dziewczyny czy mogę już dołączyć na Bocianka? :zawstydzona/y:

Kurcze mam ostatnio szalone dni... zupełnie nie mogę się jakoś ogarnąć... Dodatkowo wkurzają mnie te długie cykle... owu zazwyczaj mam koło 25dc... a niektóre z was już wtedy czekają na @.........

Fifka ja też miałam długie cykle i mnie też wkurzały. No ale co zrobić, na to akurat średni wpływ mamy :-D
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że szybko uda ci się trafić

reklama
Do góry