Myszko hahah dobre z tą ciążą dla facetów! Oj mojemu czasem by się przydało...
No i serdecznie gratuluję!!! Ah... jak fantastycznie jest oglądać zdjęcia z USG :-)
Danu pewnie miałaś jakiś spadek glukozy we krwi stąd ta zachcianka! Ja wierzę w to ze zachcianki ciężarnych są uwarunkowane potrzebami organizmu na jakeś składniki. Co do fikania mój już od połowy ciąży był cały czas do dołu głową (na każdym USG) więc akurat w tej kwestii nigdy się nie zastanawiałam...
Nanu jak dla mnie owu jeszcze nie było.... to nie są pozytywne testy... test będzie pozytywny dopiero kiedy kreski będą identyczne albo testowa mocniejsza... to co ty pokazujesz jedynie świadczy o tym ze owu się zbliża.
Poza tym nie wszytkim testy owu dobrze pokazują... mi pokazywały bo sprawdzałam monitoringiem cyklu
Kaso oj współczuję.... ja pamiętam te badania na czczo... jak mąż mnie wiózł to nie było tragedi ale jak jechałam autobusem to w drodze powrotnej myślałam ze umre.... nie raz wracałam niemal z płaczem bo nie dawałam rady tak mnie mdliło i ciągało...
Zapominajka fantastyczne wieści!!! :* Gratuluję pięknej BETY!!
Gatto fajnie ze zajrzałaś! :* Trzymam kciuki za wizytę!! :*
Dziewczyny czy mogę już dołączyć na Bocianka?
Kurcze mam ostatnio szalone dni... zupełnie nie mogę się jakoś ogarnąć... Dodatkowo wkurzają mnie te długie cykle... owu zazwyczaj mam koło 25dc... a niektóre z was już wtedy czekają na @.........