reklama
anila
Fanka BB :)
hej
ostatni dzien urlopu... polaziłam po sklepach i fajne portki na początek ciąży znalazłam - są w H&M Product Detail | H&M PL (ale nie we wszystkich) takie tregginsy na szerokiej gumie, i w C&A http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p...a dla kobiet w ciąży/Spodnie i dżinsy/87448/1 (te kupiłam) też tregginsy na szerokiej gumie - wszystkie moje ciemne spodnie już ciasne...
teraz szukam ubezpieczenia dla przyszłego tatusia... ja mam grupowe w pracy, ale nie mogę go dopisać bo nie jesteśmy poślubieni
. może któraś z was ma takie indywidualne na życie/rodzinne ubezpieczenie gdzie wypłacają świadczenie z tytułu urodzenia dziecka? i tak musimy go ubezpieczyć i pomyślałam że to może dobry moment...
ostatni dzien urlopu... polaziłam po sklepach i fajne portki na początek ciąży znalazłam - są w H&M Product Detail | H&M PL (ale nie we wszystkich) takie tregginsy na szerokiej gumie, i w C&A http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p...a dla kobiet w ciąży/Spodnie i dżinsy/87448/1 (te kupiłam) też tregginsy na szerokiej gumie - wszystkie moje ciemne spodnie już ciasne...
teraz szukam ubezpieczenia dla przyszłego tatusia... ja mam grupowe w pracy, ale nie mogę go dopisać bo nie jesteśmy poślubieni

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzięki dziewczyny. Ja pojechałam na betę jednak, ale i tak pewnie jutro ją odbiorę, bo mam jeszcze spotkanie z klientami o 17 i nie dam rady dotrzeć do laboratorium.
Anila najlepiej spotkaj się z jakimś doradcą ubezpieczeniowym.
Anila najlepiej spotkaj się z jakimś doradcą ubezpieczeniowym.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hehhehehe, u mnie uczucia jak na dłoni.
Szkoda tylko, że dzisiaj tych wyników nie zobaczę.
Szkoda tylko, że dzisiaj tych wyników nie zobaczę.
anila
Zapominajka -tak byłoby najprosciej ale nie mamy żadnego zaufanego doradcy... a ja się totalnie nie mogę w tym połapać... dlatego pomyślałam że może ktoś ma coś sprawdzonego... albo zaufanego doradcę do polecenia... strasznie się czuję głupia w tym temacie 
noo i czekamy na wyniki &&&&&

noo i czekamy na wyniki &&&&&
Ja jestem objeta ubezpieczeniem grupowym w moim zakładzie pracy dlatego warunki sa całkiem całkiem, mój mąż płaci sobie składke indywidualnie w PZU tez nie ma najgorszych warunków.A co ubezpieczenia, dziś dostałam listy z moijego towaryzstwa że przeleją mi 252 zł za 7 dni pobytu w szpitalu fajnie.
ZApominajko ja bym poczekała na Twoim miejscu jeżeli nic złegoi sie nie dzieje. Tydzień szybko minie a sporo zmienia u okruszka. ja zobaczyłam serce i malucha równo 6tydz0d wcześniej jak bylam widzialam pecherzyk.Ale plamiłam i to mnie skłonilo w sume do wizyty.Powodzenia.
ZApominajko ja bym poczekała na Twoim miejscu jeżeli nic złegoi sie nie dzieje. Tydzień szybko minie a sporo zmienia u okruszka. ja zobaczyłam serce i malucha równo 6tydz0d wcześniej jak bylam widzialam pecherzyk.Ale plamiłam i to mnie skłonilo w sume do wizyty.Powodzenia.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Powiem szczerze, że jeśli się nic nie będzie działo. To zamierzam do tego 12 września wytrzymać. Wtedy już za jednym stresem zobaczę albo ludzika, usłyszę serduszko, albo...
Na razie zrobiłam betę i pewnie ją za kilka dni powtórzę, również w zależności od wyniku.
Zmykam tymczasem.
Na razie zrobiłam betę i pewnie ją za kilka dni powtórzę, również w zależności od wyniku.
Zmykam tymczasem.
anila
dziękuję Kaso...
reklama
hej dziewczyny,
ja juz od 5 rano na nogaach i do 15 w pracy.Nareszcie jestem w domu.
Mam pytanko,miala ktoras z was w ciazy zapalenie pecherza moczowego?niewiem czy to zapalnienie ale jak ide na ubikacje to mnie troche szczypie.Ale moze jakiegos grzyba dostalam?
ja juz od 5 rano na nogaach i do 15 w pracy.Nareszcie jestem w domu.
Mam pytanko,miala ktoras z was w ciazy zapalenie pecherza moczowego?niewiem czy to zapalnienie ale jak ide na ubikacje to mnie troche szczypie.Ale moze jakiegos grzyba dostalam?