reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
My z mężem też rozglądamy się za kredytem, bo chcemy kupić dom. Walutowy udziel tylko, wspomniany wcześniej,Deutsche Bank. Jedyne "ale" to 12 000 zł dochodu! Przynajmniej w Warszawie :/

Na mieszkanie podobno dobre warunki są w PKO BP. Niestety wszędzie raty o wiele wyższe niż w tamtym roku. Dowiedzieliśmy się w banku, że nawet kredyt w tamtym roku w grudniu miałby lepsze warunki niż teraz.

Właśnie my gdy porównywaliśmy banki to PKO BP był na szarym końcu. Wysoka marża, duże koszty dodatkowe i tym samym dużo wyższa rata. My o kredycie walutowym w ogóle nie myśleliśmy. Niestety nie nasza liga :-/
Teraz będę na bieżąco z ofertami to dam znać :) idziemy do doradcy na 18.

Teraz są o wiele gorsze warunki aby otrzymać kredyt.. dzięki Bogu my braliśmy dokładnie rok temu, wtedy były mniejsze progi.
Kredyt na 450 tyś PLN. walutowy w EUR- Płacę ratę ok. 1900-2000 miesięcznie (z ubezpieczeniem mieszkania całego).

Martuś tak z ciekawości jakie mieszkanko można za to kupić w Warszawie, tzn ile metrów?? My za kredyt w złotówkach w programie ,,rodzina na swoim'' 194.000zł płacimy miesięcznie 820zł. Po dopłatach będzie ok 1200zł.

U mnie swrducho bylo w 7tc

Dziewczyny od 3 dni mam sluz podbarwiony na rozowo,czasem w nim nitki krwi,nie wiecie co to? Zmienia konsystencje,teraz jest rzadki i zaczyna sie cignac jak bialko jaja ale ten kolor?

Ostatnia edycja:
nie moze byc wczesniej bo najpierw ksztaltuja sie kosteczki, szkielet, a w 6tc dopiero powstaja organy... po co pisac bzdury i denerwowac i tak juz zestresowane ciezarowki... nie rozumiem

Dlatego ja chyba zostanę przy tym wrześniowym terminie.
Betę oleję, bo u mnie w city kosztuje prawie 50 zł, a to sporo. Nie dam zarobić darmozjadom ;-)

Nanu ale ty masz niezły skok w tym wykresie.

Myszka- w takim razie moja bratowa wprowadziła mnie w błąd bo twierdziła ,że już wcześniej widać serduszko więc ja poszłam wcześniej za jej radą ,ale widać nic nie było więc pewnie masz racje przepraszam nie chciałam nikogo zdenerwować spokojnie każdy może się pomylić.
Któraś z Was pisała ,że ma śluz jak kurze białko chyba ja taki mam w dni płodne...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zapominajka tak jak pisałam wcześniej ja poszłam po 6t1d od ostatniej miesiączki ( OM 24.04 a wizyta 6.06), usg wskazało 5t5d i było widać 2,6mm zarodek i bijące serduszko (ale na dużym zoomie, bez powiększenia nie było widać kropeczki).

Do góry