reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
martwi mnie ten moj sluz,nigdy tak nie mialam.... :/

jak nie boli, nie piecze, nie swędzi, nie śmierdzi tylko się ukazuje - jest ok

metoda bodajże Billings'a polega na samoobserwacji śluzu, w wielkim skrócie: zapisuje się wszelkiego rodzaju występujący śluz i na jego podstawie typuje się dni płodne
:happy2:
taki śluz jak jajko białka kurzego i zbliżony jest płodny, biały natomiast, grudkowaty jest nie płodny (chyba dobrze zapamiętałam)

nie miałaś tak wcześniej??? krwawienie/plamienie przedowulacyjne też się pokazuje raz na jakiś czas lub tylko raz u jednej kobiety:tak:
Nanu spokojnie, obserwuj dalej i używaj eMa
:-)

Nic nie boli,nic nie piecze... konsystencja tez ok,teraz coraz bardziej plodny:)

Tylko ten kolor... moze masz Ani@k racje,ze to przedowulacyjne...

a jaki kolor bo nie doczytałam.. jeżeli z drobinkami krwi/podbarwiony krwią to też ok
a konsystencja 'lejaca'/rzadka to chyba idealna do przepuszczenia plemniczków, co???

napisałam wcześniej ze jak nie ma bólu.. ale zapomniaam że istnieje coś takiego jak ból owulacyjny, inny niż na @ - taki charakterystyczny dla owu.. jak na mój gust jesteś w okolicach owu:tak:

no chyba ze alkohole tak zadziałały ;-)

Nanu spokojnie to jest typowe plamienie okołoowulacyjne, ja nawet plamiłam przez 8 dni:eek:,a Ty nawet nie plamisz tylko masz śluz podbarwiony krwią , dobrze rozumiem, zacznijcie się bawić z M, może będzie fasolka.

Zapominajko serduszka na pewno nie będzie ale pęchęrzyk powinien być,Myszka ma racje z tymi organami i dużo zależy od sprzętu usg .

reklama
Ja czuję się obecnie jakbym miała płodne, ale tydzień temu poroniłam, więc to chyba niemożliwe. Chyba zaczynam świrować :/ W środę idę na kontrolę, więc może się wyjaśni.

marta-l
- Czekam w takim razie na wieści :)

Ostatnia edycja:
Do góry