reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ze śluzem nie pomogę, bo jestem raczej ciemna masa. Może to też za sprawą alkoholu.
A testy robisz codziennie?
A testy robisz codziennie?
Ani@k
Fanka BB :)
martwi mnie ten moj sluz,nigdy tak nie mialam.... :/
jak nie boli, nie piecze, nie swędzi, nie śmierdzi tylko się ukazuje - jest ok
metoda bodajże Billings'a polega na samoobserwacji śluzu, w wielkim skrócie: zapisuje się wszelkiego rodzaju występujący śluz i na jego podstawie typuje się dni płodne

taki śluz jak jajko białka kurzego i zbliżony jest płodny, biały natomiast, grudkowaty jest nie płodny (chyba dobrze zapamiętałam)
nie miałaś tak wcześniej??? krwawienie/plamienie przedowulacyjne też się pokazuje raz na jakiś czas lub tylko raz u jednej kobiety

Nanu spokojnie, obserwuj dalej i używaj eMa
:-)
Ani@k
Fanka BB :)
a jaki kolor bo nie doczytałam.. jeżeli z drobinkami krwi/podbarwiony krwią to też ok
a konsystencja 'lejaca'/rzadka to chyba idealna do przepuszczenia plemniczków, co???
napisałam wcześniej ze jak nie ma bólu.. ale zapomniaam że istnieje coś takiego jak ból owulacyjny, inny niż na @ - taki charakterystyczny dla owu.. jak na mój gust jesteś w okolicach owu
no chyba ze alkohole tak zadziałały ;-)
a konsystencja 'lejaca'/rzadka to chyba idealna do przepuszczenia plemniczków, co???
napisałam wcześniej ze jak nie ma bólu.. ale zapomniaam że istnieje coś takiego jak ból owulacyjny, inny niż na @ - taki charakterystyczny dla owu.. jak na mój gust jesteś w okolicach owu

no chyba ze alkohole tak zadziałały ;-)
lenka21*
2+3 = MY
Nanu spokojnie to jest typowe plamienie okołoowulacyjne, ja nawet plamiłam przez 8 dni
,a Ty nawet nie plamisz tylko masz śluz podbarwiony krwią , dobrze rozumiem, zacznijcie się bawić z M, może będzie fasolka.
Zapominajko serduszka na pewno nie będzie ale pęchęrzyk powinien być,Myszka ma racje z tymi organami i dużo zależy od sprzętu usg .

Zapominajko serduszka na pewno nie będzie ale pęchęrzyk powinien być,Myszka ma racje z tymi organami i dużo zależy od sprzętu usg .
reklama
Ja czuję się obecnie jakbym miała płodne, ale tydzień temu poroniłam, więc to chyba niemożliwe. Chyba zaczynam świrować :/ W środę idę na kontrolę, więc może się wyjaśni.
marta-l - Czekam w takim razie na wieści
marta-l - Czekam w takim razie na wieści
Ostatnia edycja: