reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Uff udalo sie wyjsc z pracy po 10h!
Teraz McDonald na obiad (wlasnie S mnie odebral i jedziemy) i wracam do pracy,tym razem w domu... musze skonczyc jeszcze full rzeczy ale wole w domu.... ehhh padam!

reklama
Motylku 3mam kciuki!

a dziś obiad w McD bo wstałam o 5tej, od 7:30 do 17:30 byłam w pracy i na myśl o gotowaniu było mi źle!

zwłaszcza że właśnie siadam dalej do pracy.... :/

Nanu tak jak dziewczyny piszą to moze być na owulację :tak: ja też czasem mam takie nitki krwi w śluzie które pokrywają się z bólem owulacyjnym! Kiedy pęcherzyk pęka czasem tak się dzieje i jest to zupełnie normalne!
Trzymam kciuki za owocne starania!!

Zapominajka trzymam kciuki za piękną bete!! A moze będą bliźniaki?? :-p

Karo
ja całą ciąże miałam infekcję... wychodziłam z jednej i wpadałam w drugą.... bo mi macica uciskała na przewody moczowe... :no:

Motylku
a gdzie się starasz o prace?? Trzymam w takim razie kciuki!!! :*

a dziś na teście owu śladu po kresce nie widać.... nic nie kumam, wczoraj była ale bledsza, dziś nie ma żadnej poza kontrolną rzecz jasna...
w nosie! S. obiecał mi sex na zakończenie ciężkiego dnia, śluz płodny więc do dzieła! a testy niech sobie idą precz:p

reklama
Do góry