reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Martoocha dopochwowo sie robi tylko na poczatku, potem juz przez brzuch. Ja mialam juz przez brzuch w 11tc.

Ani@k przyznam sie, ze ja tez mniej wchodze na CPP, bo potem jestem zalamana:-(ale nie moge sie calkiem odciac, bo to jakby moje korzenie. Faktycznie tu jest inaczej, bo mozna tez o glupotach pogadac, tam nie bardzo:-(

Martoocha jaką czarną kropkę?:szok:

Motyl co studiujesz?

Nie wiem co to- pewnie coś się na oku zrobiło czy coś. Jak potrę to kropka znika, potem jest rozmazana a potem znów się pojawia. Dlatego postanowiłam pójść do okulisty- niech powie co i jak. Zazwyczaj to są 'męty' które pojawiają się na oku. Dostaje się wtedy specjalne kropelki

Haha, dziewczyny gdybym umiała to robić to już dawno byłabym milionerką i teraz opalałabym dooopsko na Miami Beach i popijała drineczki :rofl2: a tak na serio to ja się lubuje w finansach i rachunkowości :-D jak miałam praktykę w UM właśnie w takim dziale to byłam wniebowzięta. Lubię papierkową robotę :)

Dziewczynki CPP podzielila watek na CPP i Odskocznie dlatego na CPP jest tak raczej ponuro i smutasno...wszystkie inne tematy poruszaja na Odskoczni.
Dobrze, ze my tak nie mamy wiec i watek chwilami smutasny, ale ogolnie zycie toczy sie dalej i w sumie wszystko tu mozna znalezc pomieszane i mysle ze tak jest lepiej :-)

Myszka kurczę.. kamyki chyba tak działają, co??? dobrze ze zaraz przejdzie..bidulka, wyobrażam sobie jak się czujesz.. ja tak mam z sałatką warzywną - żrę bez opamiętania a potem ledwo dyszę..:cool2:
Butterfly administracja powiadasz, hehe..podrośniesz, skończysz studia i do parlamentu startuj:tak: wszystkie tu jak jeden mąż wybierzemy Cię na pierwszego prezydenta KOBIETĘ;-) :tak: :-)
Gatto to tak jak moje korzenie są na 1 dziecku po 30.. rozmyślam czy dać sobie chwilowo spokój z pisaniem tam i wrócić jak już będę 'kompetentna':sorry:

No mam nadzieję, że to coś w tym stylu.

Powiem wam, że ja na cpp zajrzałam kilka razy, ale mnie przytłoczyło i dałam sobie spokój :-(

:-D Dziękuję dziękuję za uznanie :tak::-D zrobiłam sobie śniadanie: kaszkę manną z truskawkami :eek: chyba mam braki z dzieciństwa :cool2: a ja już nie podrosnę :( 165 cm hahaha i przy okazji na głowie loki a w głowie ptoki i jak mnie G nazywa pieszczotliwie LAMBI :zawstydzona/y:

reklama
Do góry