reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dzien dobry :-)

przyznam sie, ukradlam wczoraj bigosu... i cala noc mnie brzuch bolal :-( i jeszcze teraz mnie boli :-(
no nic mam nauczke nie tykac tego, czego nie wolno
kawke trzeba wypic i leciec z mlodym do szkoly

Cześć dziewczynki, ja od rana na nogach bo nie mogę dospać. Chyba mnie nerwy podgryzają. Mój też mówi że ma jakąś dziwną tremę, ale jeszcze kimie w najlepsze.Ssie mnie w dołku, idę zrobić herbatkę i jakieś śniadanko- najlepiej energetyczne co by klucha się najadła i fikała ładne koziołki na usg :)

Witam

Marta &&&&&& za wizyte i popros Kluche zeby tym razem twarzyczka sie odwrocila;-)&&&& za reszte wizyt ginkowych i wszystkich innych:tak:Ja mialam kiespski nadranek obudzily mnie komary doszlo nawet do lapkobicia ale to skakanie zaburzylo mi tempke:wściekła/y:glupie zanzary:wściekła/y::wściekła/y:Milego dnia wszystkim:-)

Elka ja mam nadzieję, że tym razem klucha będzie lepiej współpracowała. Liczę na położenie miednicowe żeby dało się podejrzeć :) i buźkę też by mogła pokazać i uśmiechnąć się do cioć :)

No ba na to liczymy...na najslodszy usmiech na swiecie ale jeszcze bardziej na dobre info takze jesli i tym razem sie wypnie przezyjemy oby tylko wszystko bylo oki;-)

Moj młody obudził się przed 4 i stwierdził ze się wyspał wiec przy okazji ja się też nie wyspałam.A tak jakoś parno na dworze, zabieram dzisiaj chłopaków na zakupy , trzeba przygotować się do przedszkola:sorry:

Myszko mnie brzuch też tak ciągnie i też chwilami strach się pojawia ale nic na to nie poradzimy no co by te kamyszki Ci dały spokój &&&&&
Marta za wizytę &&&&&

Kobietko witaj kochana

dzien doberek,

Elka na zanzary najlepiej raid czy inne dziadostwo...spisz spokojne, one zdychaj hihi
Ten twoj wykres to jak choragiewka na wietrze...poczekamy, zobaczymy, my tu cierpliwe jestesmy:tak:

Myszka ja tez bym chyba na twoim miejscu podkradla bigosu, nawet jakbym musiala potem znosic bol brzucha:eek:Milego rozpoczecia roku!

U nas rok szkolny zaczyna sie 10 wrzesnia. Dzieciaki w sumie maja 3 miesiace wakacji, bo juz od polowy czerwca:tak:ale za to chodza do szkoly w soboty.

Marta czekamy na zdjecie kluski/kluska i powodzenia na wizycie!!

Gatto chyba trzeba bedzie zakupic takie w kontakt, mamy moskitiere w oknie i tylko te sie otwiera a te cholery i tak jakos szparka sie przedostana:wściekła/y:chorogiewka mowisz...eh a cale zycie myslalam ze moj cykl jest idealny alez czlowiek jest niemadry:-p

Dobrze ze chociaz Wy jestescie cierpliwe :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka kamyki mi dokuczaja na wlasne zyczenie;-) podjadlam to cierp cialo co chcialo ;-)

No wlasnie Kitus mnie by jezyk do dooopy uciekl, gdybym nie skubnela a skubnelam zdrowo...no i odczulam tez niczego sobie;-)

Mlody juz w szkole, nie jest zle jest ich trzech z poprzedniej klasy wiec zaraz mnie odeslal do domku:-)

Do góry