reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No właśnie znalazłam nową ofertę pracy pakowanie rajstop ,ale zawsze coś mile widziane osoby z grupą to coś dla mnie może się uda wysłałam CV.

no i po lekarzu: okazało się że mam na oku 'męty'. Nie ma na to lekarstwa..tak po prostu czasami się robi.. po jakimś czasie powinny 'spaść' na dno oka:sorry:.. Więc przez jakiś czas muszę żyć z moją 'kropką'. Jeszcze umówiłam sie na badanie dna oka aby się przebadać na wskroś.

Elka najbezpieczniejszy nawet w ciazy jest paracetamol wez i sie nie mecz, mnie jak zab rypal to wzielam tabletke, a z atakiem wora tez bralam... lekarz powiedzial ze nie powinno zaszkodzic, a to co pisza i mowia dotyczy naduzywania lekow.

Ktoś mnie kiedyś przestrzegał żeby nie łączyć nospy ze środkami przeciwbólowymi , ale dlaczego to nie pamiętam, u nas przeszła burza musiałam się wyłączyć i się przespałam trochę ,a teraz ruszam do sklepu po cukier i ocet będę wkładała w słoiki gruszki w zalewie.

Elka ketonal absolutnie w ciazy, chyba ze jestes pewna, ze nie jestes w ciazy.

Wracam od ginka....no to przygotowywujemy sie do usuniecia tarczycy....

reklama
czyli jednak szybka akcja musi być?
Teraz robią takie operacje podczas ciazy, że zupełnie się nie martw.. Tym bardziej że weszłaś już w 'najbezpieczniejszy' okres na tego typu przeprawy.
Mi kiedyś ginek powiedział,ze jak miałabym mieć wycinany woreczek podczas ciaży to najlepszy jest 2 trymestr

Do góry