Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam z kawką.
Za mną upalna noc. A rano odkryłam, że krwiopijcy się mną pożywiali.
Za mną upalna noc. A rano odkryłam, że krwiopijcy się mną pożywiali.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama nie wiem czego ... są różne fasony ale prawie żadna mi się nie podoba albo nie pasuje. Może coś w takim stylu:
Sukienka niebieska DUNNES STORES 36 / 8 nowa (2557512949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. -> miałam podobną na studniówce, tylko trochę inny krój.
Sexowna Mini Sumienka BRENDA 4 kolory R uniwers (2551906063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DOPASOWANA SUKIENKA SZYFONOWA 3 kol ROZMIAR S M L (2515433336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WYPRZEDAZ -80% -80% LIKWIDACJA -80% -80% WESELE M (2551693284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SUKIENKA Z KOKARDĄ~BOMBKA~ R/34 (2560289267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja po 3 miesiącach mam jakieś dziwaczne zdrowotne pomysły :-(
Ja sie ostatnio dowiedzialam o kamieniach do tego te cholerne zeby...troche mnie brzuch ciagnie, niby normalne a mnie to w jakims stopniu stresuje...gdzie te blogie czasy gdy czlowiek byl nieswiadomy...?
nieświadome myszko my już nigdy nie będziemy... Ja czasem współczuję tym lekarzom co się z nami najmądrzejszymi mordować muszą![]()
o 10 proszę o kciuki bo mam wizytę, dobrej nocy :*
dzien dobry :-)
przyznam sie, ukradlam wczoraj bigosu... i cala noc mnie brzuch bolal :-( i jeszcze teraz mnie boli :-(
no nic mam nauczke nie tykac tego, czego nie wolno
kawke trzeba wypic i leciec z mlodym do szkoly
:*****my tu cierpliwe jestesmy![]()