reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Good morning!
Marta- powodzenia na wizycie ;-). Ty już pewnie będziesz mieć USG zwykłe nie? nie dopochwowe.
Ja właśnie piję kawkę w domciu bo idę do lekarza na 10:20. Do okulisty. Od 2 tyg. widzę jakaś malutką czarną plamkę jak patrzę. Tylko w lewym oku. Niech mi coś z tym zrobi w końcu..

BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH!!!!!:-)

Cześć ! :-D a mnie krwiopijcy nie tknęły :-D:tak: bo na szczęście mamy raida w kontakt i spokój :) Ale w nocy była burza, matko kochana :sorry::eek: nie lubię takowych zjawisk jeżeli są za mocne :sorry::ninja2: i chyba urzędowała 2 godziny ( wydawało mi się że tylko nad naszym osiedlem :-p ) Za wszystkie wizyty trzymam kciuki ! :-D

szkoła ... ja zaczynam semestr w październiku i już mi się nie chce :-D a jeszcze muszę praktyki odbyć.

mnie się podoba ta seksiasta (brenda)..ładnie w niej będziesz wyglądać:tak:

Ja po 3 miesiącach mam jakieś dziwaczne zdrowotne pomysły :-(

jakie na przykład??? mnie też coś chodzi po głowie.. może coś od Ciebie zgapię????

Ja sie ostatnio dowiedzialam o kamieniach do tego te cholerne zeby...troche mnie brzuch ciagnie, niby normalne a mnie to w jakims stopniu stresuje...gdzie te blogie czasy gdy czlowiek byl nieswiadomy...?

Myszka no te objawy to całkiem normalne objawy w pierwszym etapie ciąży.. ale tak już chyba będzie, że wszystkie (jak to mówi Gatto) będziemy srały po gaciach na początku i w trakcie ciąży..

nieświadome myszko my już nigdy nie będziemy... Ja czasem współczuję tym lekarzom co się z nami najmądrzejszymi mordować muszą:p

hehe no zobaczeć minę mojego gina jak mu wyliczałam jakie tabletki miałabym przyjmować jak już będę w ciąży - bezcenne:laugh2: :eek:

o 10 proszę o kciuki bo mam wizytę, dobrej nocy :*

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzien dobry :-)

przyznam sie, ukradlam wczoraj bigosu... i cala noc mnie brzuch bolal :-( i jeszcze teraz mnie boli :-(
no nic mam nauczke nie tykac tego, czego nie wolno
kawke trzeba wypic i leciec z mlodym do szkoly

w sumie pewnie Agnieszka baaardzo bigosu chciała ;-)

my tu cierpliwe jestesmy:tak:
:*****

poza tym witam wszystkie nowe dziewczyny!!!!!!!!!!!

czasami bywa tak, że człowiek musi odetchnąć od bb ale zawsze wraca i odnajduje ukojenie:tak: ja tak mam, od razu ostrzegam - będziecie musiały się przyzwyczaić do moich humorków:-p ale dziewczyny jak trzeba - sprowadzają na ziemię, za co jestem im wdzięczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja przez chwilę też byłam na cpp ale bardzo krótko, przeraził mnie ogrom poronień, nie byłam gotowa 'wtapiać' się w tłum..musiałam uciec..
tu jest inaczej:tak:

ok, spadam do pracy
miłego dnia
Myszka kilka razy odbije Ci się po bigosie i przejdzie;-)

reklama
Aniu kochanie Ty moje, problem w tym ze mnie sie nieodbija...a malo tego i z gazami mam problemy wiec momentalnie sie nadymam jak balon no i to uczucie napompowania mnie wykancza... slysze jak tam wszystko bulga, gulgocze i sie przesuwa raz w gore raz w dol...raz w prawo, raz w lewo... ostatnio pomogla ciepla kapiel (dla mnie ciepla to jak dla dziecka na lokiec sprawdzana woda) inaczej bym sie ugotowala :-D
No coz przezyje, jeszcze sie pomecze pol dnia i powinno odpuscic... bigosu juz nie ma i do swiat juz nie bedzie na 100%, a o swietach tez jeszcze pomysle ;-)

Do góry