reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie to prawda na cpp jest sporo poronień ,ale te zbłąkane duszyczki szukają pomocy ja staram się wyłapywać nowe mamy i coś dobrego im napisać żeby nie czuły się osamotnione tam na cpp zaczęłam pisać już baaaardzo dawno i mam sentyment do tego wątku ,ale na odskoczni też jest fajnie :)i tutaj też :)
wiecie co mam stresa bo ja w ogóle od maja 2011 szukam pracy ,a dziś mam rozmowę mój teść robi jakieś prace remontowe w restauracji i wybadał ,że tam potrzebują do pracy i załatwił mi ,że dziś mam być na 10 i zaraz spadam , proszę trzymajcie za mnie kciuki
Marta- kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziękuję Wam za ciepłe powitanie:tak:

reklama
a co oznacza 'lambi'???? Butter ale rymujesz:-) kaszka dobra na rymy;-)

ja mam 164 i dobrze się czuję:zawstydzona/y: podrastam jak szpilory wkładam :laugh2: włosy mam 'prostackie' i żyję jakoś na tym świecie:eek:

Kobietka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto no nie mam 30.. znaczy już nie pamiętam kiedy ją miałam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ani@k to znaczy, ze jestes kompetentna!! 30tki to tez watek staraczek, a ze duzo zaciazylo to znaczy, ze dziala, wiec.....sama sobie dopowiedz:tak:

Ide cos zjesc...

Witajcie to prawda na cpp jest sporo poronień ,ale te zbłąkane duszyczki szukają pomocy ja staram się wyłapywać nowe mamy i coś dobrego im napisać żeby nie czuły się osamotnione tam na cpp zaczęłam pisać już baaaardzo dawno i mam sentyment do tego wątku ,ale na odskoczni też jest fajnie :)i tutaj też :)
wiecie co mam stresa bo ja w ogóle od maja 2011 szukam pracy ,a dziś mam rozmowę mój teść robi jakieś prace remontowe w restauracji i wybadał ,że tam potrzebują do pracy i załatwił mi ,że dziś mam być na 10 i zaraz spadam , proszę trzymajcie za mnie kciuki
Marta- kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziękuję Wam za ciepłe powitanie:tak:

Zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&

A jakie kompetencje trzeba mieć, żeby pisać na wątku o dziecku po 30?

U mnie się rozpadało, a miałam na działkę jechać i po teścik.
A tu duuu **

Kobietka && za rozmowę :) :tak:

Ani@k a nie wiem skąd mu się LAMBI wzięło, ale tak na mnie woła ( a raczej na moje loki ) hahaha :-p a buciki to ja muszę rozejść na weselicho, zamiast kiecki mam na razie buty - dobre i to :cool2:

Butterfly to pojdziesz w butach i bieliznie, zrobisz furrore!!
Lambi to byla taka owieczka z papieru toaletowego, to nie wiem czemu on cie tak nazywa:eek:ze potulna jestes czy kedzierzawa?

Zapominajka a ty gdzie moderujesz? znaczy jaki watek?

gatto chyba tak zrobię,że pójdę w bieliźnie i butach :-D haha, a lambi to mu się wzięło od moich loków, może faktycznie czasami jak pójdę spać w mokrych włosach wyglądam jak owca hahahaha :-)

a cos ty sie Butterfly uparla na ta sukienke, kupze jakas bluzke fajna i spodnie czy spodnice. Do tego pazury, makijaz, fryzura i git!!

reklama
już jestem dziękuję za kciuki , na razie na kobitka ma dwie dziewczyny na przyuczeniu i nie potrzebuje nikogo na teraz ,ale cv zostawiłam miła kobitka tyle ,że trzeba znać dobrze język angielski ,a ja kulawa jestem w tej dziedzinie.

Do góry