reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Gatto kciukasy za wyniki, ja zakupilam rossmanowska oliwke na rozstepy i ja mozna bylo stosowac od poczatku teraz stoi w lazience i sie kurzy oddam ja kolezance jej bardziej sie przyda:tak:Myszko:-Drzeczywiscie cwaniak, ja mam psa u mamy smieszny jest i zachowuje sie czasem jak kot spi na parapecie i wpierdziela kitekat:-D

reklama
hahahah, a kiedy masz odebrac??

Elka kurcze juz pol roku nie palisz!! jasny gwint! czadowo! ja sobie chcialam kupic ta oliwke w zelu Johnsons&baby, ale u nas tego nie znajde, chyb awycofali, co za dziady jedne, mieszkam na 3cim swiecie!! Pod koniec sierpnia ma przyjechac moja siostra, to moze mi kupi w Niemcach hihi

Ostatnia edycja:
hahhahahaha tego mi nie powiedzieli :-D pewnie z mutterpassem 28.08, a 23.08 dentysta...

za to dostalam cala reklamowke jakis drobiazgow, probek kremow, magnezu, ksiazeczek gazetek itd., w jednej z ksiazeczek nawet znalazlam cala liste wyprawki dla malucha ;-)

w 20 tc tez sa, w 30 i po porodzie, po porodzie z tego co mi sasiadka mowila dostala zapas pampkow na miesiac, mleko, butelki i jakies ciuszki plus suplementy diety dla mam karmiacych

to chodz :-) do tego dostane wiecej pieniazka i w III trymestrze dodatek na wyprawke ;-) gdy ciaza jest problemowa moga cie wyslac na cos jak sanatorium... tyle ze sama to ja nie chce :-D
no i jak pisalam teraz przysluguje nam mieszkanie z 3 pokojami, a jak urodze powiekszy sie do 4 :-)

Ostatnia edycja:
No, ale w koncu nie bylabys tam sama tylko z innymi ciezarowkami:tak: U nas to chyba nic nikomu nie daja, no moze cos na kursie, ale raczej to jakies ulotki i bzdety.

reklama
nie chce niemki sa... nie bede komentowac... :-D dziwne delikatnie mowiac
my szkole rodzenia mamy bezplatna, fitness dla ciezarnych, jogge i co tam jeszcze chcesz... basen rowniez :-)

to jak juz Was pobudzilam to ide jeszcze dospac z godzinke :-D

Ostatnia edycja:
Do góry