reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kicia normalne,ja juz intensywnie nawilzam skore. Brzusio rosnie, piersi tez, to i skora swedzi jak sie naciaga:-)

Ja tez sie zegnam na dzis, bo poduszka na mnie krzyczy ;-)

reklama
dzien dobry :-)

Nanu no szkoda, ale nowy cykl nowa nadzieja :-)

moj siersciuch sobie przypomnial jak to sie budzi pania na sniadanko... poniewaz niereagowalam na gorzkie zale wlazla na lozko usiadla mi na poduszce i mialczala do ucha...

Trudno sie mowi Myszko:)
Trzeba probowac dalej,nie ma co sie uzalac.... tak jak piszesz,nowy cykl-nowa nadzieja,nowe szanse....
Moze wyprobujemy metode co 3ci dzien:p skoro ona taka skuteczna:D

Poki co zabezpieczylam sie w tampony i niech juz sie zacznie, a potem jak najszybciej skonczy:))) wczoraj z S przegadalismy chyba 3h w lozku zanim zasnelismy... po raz kolejny stwierdzam,ze to cudowny czlowiek i kocham go nad zycie! Troche sie przez to nie wyspalam,ale i tak jakos tryskam energia od rana:-)))

Teraz juz jade do pracy,ostatni dzien walki i weekend! :D

W ndz mamy piknik dla pracownikow,mam kupony na piwo,miecho,bigos i inne... tak wiec obiad w ndz z glowy:) dzis tez bo zupka z wczoraj zostala:)

Buziaki kochane:) zycie jest piekne! Nawet jesli kolejny cykl staran przed nami.... a moze wlasnie dlatego! W koncu to sama przyjemnosc:)

Hejka

Nanulika
no trudno nie tym to nastepnym razem, podoba mi sie Twoja postawa energia podejscie:tak:cudowne uczucie miec u swojego boku wspanialego faceta;-)i przekonywac sie o tym wciaz i wciaz:zawstydzona/y:milej zabawy na pikniku pogoda ma byc piekna to napewno bedzie przyjemnie, ja obiad na dzis tez mam;-)moj J gotuje:-)
Myszko ciekawa osobowosc ma ten Twoj zwierz i jaki madry uwielbiam siersciuchy:laugh2:

spiochy wstaaaaaaaaawac :-)

Elka to cwana i przebiegla bestia, a jednoczesnie kochana i jak na kota wierna :-) malo ze dasz jej jesc, jeszcze trzeba z nia w kuchni siedziec coby zjadla ;-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobrek

Nanu wlasnie dla takich chwil warto zyc :tak:

Myszka chyba nie chce jednak kota;-)

Dzieki za info o swedzeniu, ja smaruje juz od jakiegos czasu balsamem, ale widac moze musze smarowac ze dwa razy? w kazdym razie kolezanka mi kupila balsamy ziajka mamma i jeszcze go nie stosowalam, bo pisze, ze od 4 miecha, ale moze sprobuje dzis po kapieli:tak:
Dzis rano mialam rutynowe pobranie krwi na toxo, tarczyce i jakies bakterie z moczu. Wyniki wieczorem, wiec zobaczymy co w trawie piszczy.

reklama
Kicia ja swojej kitusi bym nie oddala za zadne skarby :-)
ciekawe jak tam moje wyniki :-) tak mi sie wklula, ze pol dnia mnie reka bolala...

Do góry