reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
bo u mnie tylko eM przepada za czekolada i do tego musi miec wkladke mietowa :-D dla mnie czekolada = z ciezka sprawa w wc, wiec jej niejadam :-D, a mlody jak mu sie przypomni... budyn i kisiel lepszy ;-)

wiecie jak mi burczy w brzuchu... normalnie bulgocze

tja oby tatus nie szukal polaczenia przez moj pepek bo gotowam zrobic z dzieciatka polsierotke ;-) no nie cierpie tego jak cholera, a moj jak zauwazyl tak ciagle czegos tam szuka... i musze sie z nim silowac:-D

ide do lozka pognic troche, w sumie pol dnia albo przespalam, albo przelezalam... taki leniwy dzien mialam jak cholera... a teraz bede nadawac z telefoni ;-)

A fe Myszka co ty nam tu jakies sprosnosci opowiadasz :-D:-D:-D

Pytanie do tych co sa/byly w ciazy: czy to normalne, ze mnie swedzi brzuch??? i cycki??:sorry:

Spadam do wyrka dziewczynki, milych snooooooofffff hihi :)

A fe Myszka co ty nam tu jakies sprosnosci opowiadasz :-D:-D:-D

Pytanie do tych co sa/byly w ciazy: czy to normalne, ze mnie swedzi brzuch??? i cycki??:sorry:

Spadam do wyrka dziewczynki, milych snooooooofffff hihi :)

Mnie brzuch swędział, a cyce bolały nieznośnie.
Skóra pracuje. Smaruj po kąpieli na mokrą oliwką dla dzieci. Powinno pomóc.

reklama
Do góry