reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

na nowe mieszkanie bede chciala kupic drzewko mandarynkowe... ciekawe jak dlugo u mnie wytrzyma ;-) generalnie mamy fikusa benjaminka gdy go kupilam (to byl pierwszy kwiat do domu) mial cos okolo 15 cm, teraz ma ponad 60cm i ladnie puszcza listeczki :-) na pierwsze swieta Bozego Narodzenia nie mielismy tu choinki i z czekoladek powiesilismy mu dzwoneczek na czubku, a teraz trzeba sie sporo go naszukac, bo powypuszczal nowe liscie pedy i dzwoneczka nie widac :-D

reklama
oooo, o kwiatkach mowa.....ja generalnie duzych nie lubie, male owszem, ale tez cos mi zawsze szlak je trafial, ale od jakiegos czasu tfu tfu nawet rosna. moim problemem tylko jest brak parapetow przez co mam zdecydowanie malo miejsca na postawienie kwiecia. Od roku mam gardenie cudna, tak slicznie mi kwitla i szlak mi ja czesciowo trafil, bo przez tydzien nie byla podlana, jak bylismy na wakacjach:( probuje ja ratowac....zobaczymy jak wyjdzie..

pokaz cos wykombinowala :-D

Kicius cierpliwosc Twoja zostanie nagrodzona odzyje roslinka :-) ja kiedys pierwszego w zyciu benjamina (a kupilam sobie wypasionego na 180cm) i wywalilam po tym jak liscie stracil... a wystarczylo mu miejsce zmienic ehhhh glupi czlowiek czasami ;-)

Ostatnia edycja:
ja tez w tym cyklu przeciez namotalam, ze mi sie z jednego nagle zrobily dwa :-D

Kitus wtedy do statystyk sie jakos to wlicza, a zakladam ze jednodniowego cyklu to zadna nie miala :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry