reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Danutaski nie martw się cesarką ja co prawda miałam nie cesarkę a operację ale naprawdę da się przeżyć. Szczerze mówiąc ja bym chyba nawet wolała cesarkę. Jako, że mam bliznę, nawet większą niż przy cesarce, pewnie cieli by w tym samym miejscu. Ponadto biorąc pod uwagę, że nie miałabym wielu "atrakcji" związanych z moją operacją to pozwalam sobie stwierdzić, że cesarka naprawdę jest ok i zaplanowana podobno właściwie jest rutynowa i bezpieczna.

reklama
uff... ja wreszcie usiadłam:) po pracy zaniosłam przesyłkę z doniczkami na zioła do domu i poleciałam do tesco po zioła:p
miałam tylko bazylię i mięte, dokupiłam pietruszkę, kolendrę i lubczyk:)
tak się prezentują:

PICT0502.jpgPICT0503.jpg

Póki co wstawione są w doniczkach marketowych , dokupię ziemię i po ludzku zasadzę:) a doniczka ma jeszcze 3cie piętro ale pod szafkami mieści się na styk więc póki co 3cie piętro schowane:)
W tesco trafiłam na mega przeceny i w sumie za 48zł zakupiłam spódniczkę, klapki i sandałki (takie na słomie z paskiem na piętę i z wyciętymi palcami - czerwone), wszystko przecenione 70%

S. mnie odebrał, wróciliśmy do domku, zrobiłam pomidorówkę, zjedliśmy, posprzątałam kuchnię i.... JESTEM:)

Nanu niezłe zakupy, a zioła już teraz fajnie się prezentują.
Ja próbowałam hodować zioła, ale mi więdną. Nie wiem dlaczego.
Teraz czekam, aż mi bambus wykiełkuje

moje dotychczas rosną na maxa, mimo,że do tej pory posiadane bazylia i mięta rosły w marketowych doniczkach... zauważyłam,że muszą mieć dużo słońca i trzeba je podlewać co drugi dzień...

Zapominajka mozemy sobie reke podac...ja nie mam reki do zadnej roslinnosci ostatnio wywalilam cos co mialo byc ziolami ale nie uroslo, ususzylam kaktusa i zabilam paprotke:-pNanu fajnie to wyglada ja mam takie puchy w kuchni w sensie ze na meblach ze az wstyd tak pusto i smutno musze cos z tym zrobic, gratuluje udanych zakupow:tak:

Zapominajka nie wskoczę, bo jest w pracy do 22 :-D a w pokoju w którym obecnie śpimy przez remont łóżko jest do wyje... skrzeczy bardziej niż nasze :eek:

Podloga kochanie!!podloga!!

podłoga to tylko jedna z opcji...motylek troszkę fantazji :)

Dziewczyny nakrecacie sie jak samochod Krecika!! Wyluzujcie troche...ja wiem, zaraz ktos powie "latwo sie mowi". Nie latwo, bo tez bylam w takiej sytuacji, ale trzeba szukac troche cierpliwosci, bo potem cierpi sie podwojnie. Lepiej byc pozytywnie zaskoczonym niz bolesnie sie zawiesc. Takie nakrecanie sie i stresowanie nie pomaga wcale.

Gatto ma rację - taka niespodzianka na teście cieszy niesamowicie :)

Marta dobrze ze to nic zlego i ze masz mozliwosc tak szybkiej reakcji w razie Wu :)

Elka ta szybka reakcja była możliwa tylko dlatego że u rodziców w mieście mam znajomości w szpitalu. Poza tym badał mnie wujek mojej kuzynki i wieloletni kolega mojego ojca. U siebie tak łatwo by nie poszło...

reklama
Do góry