reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

ja już się pogodziłam z tym że @...
tylko już się nie mogę doczekać aż się na dobre pojawi i minie i nowe staranka będą:p

trudno... nie teraz to może za miesiąc...

zresztą od początku nie wierzyłam,że w pierwszym cyklu nam się uda.... zawsze było w trzecim, więc teraz może dopiero w październiku i znów okażę się czerwcówką, może tym razem choć 13stka (2013) będzie szczęśliwa:)

reklama
Zapominajka wiem.....kazda z nas tak ma....tylko w tym wszystkim trzreba wyposrodkowac, bo chec posiadania dziecka stanie sie obsesja, a z tego wynikaja tylko klopoty.

Nanulika kiedys nam tu podala super przyklad jak myslec mniej (znalezc sobie cos innego do roboty) i jak ciezko do niego sie dostosowac, co? Nanu ja wiem, ze 2013 bedzie greatowy!!! zobaczysz!!

ja mam taki zapierdziel w pracy teraz że nie w głowie mi myślenie o ciąży... pewnie że bym chciała ale nie mam czasu o tym myslec:p
i dobrze! BO JAK WIDAĆ TERAZ NIE WYJDZIE ZAPEWNE....

dziewczyny naprawde!!! grunt to zajęcie sobie czasu:) piszcie blogi, chodźcie do kina (byle nie na filmy o dzieciach), czytajcie książki (byle nie o macierzyństwie), sadźcie kwiatki, gotujcie, malujcie, remontujcie..... co się da!!!

Każde zajęcie tylko pomoże:) przynajmniej na mnie tak to działa:)))))))))

no mnie zupelnie oderwac sie od mysli o staraniach pomogla Mala Ksiezniczka ;-)
zabawy, opieka tak mnie pochlonely, ze nie mialam nawet kiedy pomyslec o staraniach... no i akurat wtedy sie udalo, wiec cos w tym jest;-)

Motylku Ty to sie zakrecilas od poczatku tego cyklu jak sloiczek wekow na zime :-D

Hej Laski Melduje sie po pracy:-)Nanu wlasnie niech @ szybko przychodzi i jeszcze szybciej spada...Lenka super ze z Malzem juz oki w zyciu nie uwieze ze nie chce miec wiecej dzieci skoro marzy mu sie dziewczynka;-)Dziewczyny zlitujcie sie chociaz jedne II z tych testujacych, co??????Glosuje na Motylka!!!! A ja nie wiem ale czuje ze tez sie nakrecam niebardzo mam sie czym zajac zeby nie myslec:-( to tez nasz pierwszy cykl starankowy i niby czemu mialoby sie za pierwszym razem udac :/ no ale z drugiej strony czemu nie :p :p Kaso&&&&&&& za wizyte Danutaski &&&&&&&&& Marta dobrze ze to nic zlego i ze masz mozliwosc tak szybkiej reakcji w razie Wu :) Prasowac nienawidze nie pamietam kiedy ostatni raz cos prasowalam moj J jak cos potrzebuje uprasowac to sam sobie poradzi Gatto fajnie ze rodzinka juz wie pewno Ci ulzylo i kracic nie musisz no i widzisz jakie bystrzachy juz sie domyslali :) Zapominajka, Fifka dalej zaciskam kciuki za testowanko Buziaki dla Kondradka i duzo zdrowka

Ostatnia edycja:
:-) a no zakręciłam się ... !!! przyznaje się ale te dobre wyniki mnie jakoś podrajcowały i dodały skrzydeł :tak: i też chciałabym aby udało się za 1 razem - no ale zobaczmy. I fakt będę musiała zająć czymś głowę żeby tak nie myśleć czy się udało czy też nie

reklama
:-D dobra dziewczyneczki ! idę się ogarniać i poczekać aż szanowny G wróci z pracy to go zbałamucę hahahaha :-D:-D:-D

DOBRANOC WAM ;-)
best49_%28www.e-gify.pl%29.gif

Do góry