reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
takiego chaosu narobiłam tutaj.

przyszedł, przeprosił, ja też, Boże jak sie cieszę ze już dobrze, nawet zapytał się czy dziewczynka może?
no i na zgodę :zawstydzona/y:wiadomo co:-p

lenka no to bardzo dobrze! nie narobiłaś szumu tylko szukałaś wsparcia bo nie wiedziałaś co zrobić z tą sytuacją, ale jak się pogodziliście no to super :)

nanulka :sorry: eh, nie martw się - zaczniecie jeszcze raz ... chociaż ja już też tracę nadzieję :(

Hej dziewczyny... ja tylko na chwilę bo mały przysnął... właśnie wróciliśmy od lekarza. Konrad ma 39 stopni gorączki... biedaczek bardzo źle się czuję i ciągle przy nim siedzę... Dodatkowo biurokracja lekarzy mnie niemal do łez doprowadziła... maleńkie dziecko chore a oni go nie zbadają bo jednego głupiego papierka nie ma... szlag mnie trafi...

u mnie plamienie... na razie brązowym śluzem... brzuch zaczyna pobolewać jak na @ więc u mnie też test nie kłamał i zaczynam nowy cykl...

Zapominajka ja :-( a już schizuję ... denerwuje mnie te uczucie "mokrości" i zapewne to na @ i jeszcze mnie boli lewy jajnik ... no i zapomniałam,że wczoraj wieczorem ryczałam :-p oglądałam z G film i mi szkoda było takiego chłopaka bo miał niezbyt lekkie życie i temu się poryczałam hahaha jak jakiś czub!!!! więc jestem płaczliwa i marudna na 100% @ :baffled: jaki ze mnie czubek :baffled: no i jeszcze ochota na seks ... to już w ogóle klapa!!!

Dziewczyny nakrecacie sie jak samochod Krecika!! Wyluzujcie troche...ja wiem, zaraz ktos powie "latwo sie mowi". Nie latwo, bo tez bylam w takiej sytuacji, ale trzeba szukac troche cierpliwosci, bo potem cierpi sie podwojnie. Lepiej byc pozytywnie zaskoczonym niz bolesnie sie zawiesc. Takie nakrecanie sie i stresowanie nie pomaga wcale.

reklama
Do góry