reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

:-D:-D:-D no staram się jak mogę:-p

a wykresy to wiesz.. jak się tak napatrzę.. to może u siebie jakąś kombinację stworze???;-)
gorzej jak się przyzwyczaję nie mierzyć. bo powiem szczerze że podoba mi się wstawanie z rana na siku bez konieczności wcześniejszego mierzenia.. jakoś tak czuję ze mam luz:dry::huh: :laugh2:

reklama
Karo dziekuje za odpowiedz:-)

Zapominajka no patrz co za typ ;-) tak sie natyrac w pracy zeby potem sily do roboty nie mial...musisz z Nim pogadac po mesku;-)

Ania ja uzywalam swojego co 3 dni, a potem dawalam looz zeby sie zregenerowal i od nowa;-) a teraz to on sobie uzywa do kiedy doktora szlabanu nie da :-D
Rownowaga jakas musi byc;-)

Nanu nawet sprawdzona;-)
No nic spokojnej i w miare mozliwosci owocnej nocki...lub poranka;-)
Zmykam spac :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeszcze pare fluidkow tak na zachete :*
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Ani@k nie mierze juz, bo wstawalam 5 razy w nocy na siku i stwierdzilam, ze to nie ma sensu. Danutaski tez mi mowila, ze ona mniej wiecej w podobnym okresie nie mierzyla juz....

ja też zmykam kochane... dał mi w kość dzisiejszy dzień w pracy... mam prawie 200 tematów (drobnych i większych) do skończenia do 25go... ehh....
jutro niby wolne, ale projekty czekają:) tyle że to lubię no i praca w domku:)

spokojnych snów i wysokich temperatur:)

hahaha! nareszcie jestem pierwsza!
Fifko-całym sercem jestem z Tobą!:tak:
My za 40 min wyjeżdżamy..bądźcie grzeczne i jak coś to piszcie sms:-).
Ściskam Was mocno i do 'zobaczenia' wkrótce ;-)

reklama
Czesc dziewczynki:-)
Widze, ze wszystkie jeszcze spi:-D tylko Martoocha z rana wstala;-)
Ja dzisiaj nie mam pomiaru, bo o 4:50 zerwalam sie na rowne nogi...komary mnie pochlaly, wiec nie bylo po co mierzyc.

Nanu a gdzie Twoje pomiary z dzisiaj?

Fifka wszystkiego NAAAAAAJ

Do góry