reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Martoos czasem trzeba sie posmutac, nie ma co robic dobrej miny do zlej gry:*
Wyszalej sie na tej delegacji, odprez i ciesz sie chwila kochana...wiesz, ze co ma wisiec to nie utonie, a zbyt duze myslenie komu jak komu, ale nam szkodzi;-)
Pieknej pogody i duzo usmiechu :-)

reklama
Hahhaaha, Myszko widze, ze twoj husbend sobie zarciki robi i zdecydowanie ta Agnieszka, Aniela i Henryka......Powodzenia na wizycie!!!

Lenka ja tez na wizyte poszlam dokladnie w 7tc i bylo widac ladnie wszystko z bijacym serduszkiem:tak:

Martoocha coz napisac, tez takie dni sa i trudno sie dziwic...to co przezylas zostawia slady. Wiesz czasem trzeba sobie poplakac, pozloscic i wywalic to z siebie....a potem zaczac od nowa...nikt nie gwarantowal, ze zycie jest fair:eek:

Aaaaa Myszko mam zdjecia, ale u nas tak je robia, ze sa czescia calosci opisowej i dosc male. Jak wykombinuje jak to zeskanowac to wstawie, poki co nie chce mi sie podlaczac tych wszystkich kabli hihi...

Ostatnia edycja:
Yeah, doctor was seeing 3points.
This means i will be daddy of three little girls.:-)
Greatings to all from very proud daddy.:happy::happy:

so 1st point - Henrika, 3nd - Agnieszka.. and 3rd point???? zapomniałam..:zawstydzona/y:

dziewczynki moj eM sie dorwal do forum i chcial cos Wam napisac ;-)
wizyta jutro, a mowilam Wam, ze te kamyki w woreczku to on uznal za trojaczki :-D musze miec nietypowo wysoko macice :-D

oj Myszka ale by było gdyby Twój osobisty 'czarodziej' miał rację;-):tak::-D

jak tempka będzie w górze to ja testuję! :-D Ale brzuch mnie jakoś dziwnie boli i leje się sporo przezroczystego płynu i nie wiem czy jest sens...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja myślę ze jest sens:tak:

Ja generalnie mam dziś jeden z tych 'gorszych' dni. Pewnie przez pogodę. Poużalałam się nad sobą troszkę :zawstydzona/y:. Chyba ten weekend z przyjaciółmi tak na mnie wpłynął. Był z nami ich 7-miesięczny synek..tak fajnie było się nim zajmować..
Wiem,że zaraz zaczniecie pisać"że zanim się obejrzysz będziesz tulić swoje dziecko'', ale ja na dzień dzisiejszy czuję jedynie smutek.

rozumiem co czujesz.. też tak mam czasami.. płacz pomaga.. wygadaj się też tu na wątku.. mi ostatnio takie wyżalenie się baaardzo pomogło:tak: trzymaj się cieplutko :***

Ania specjalna przesylka dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Gatto:szok: Ty już nie mierzysz temp.??????? Myszka tylko Ty nie przestawaj.. muszę się zapatrzeć na wykres ciążowy..

Ania ja mierze, to wstawanie weszlo mi juz w porzadek dnia;-), a Ty zamiast tu mi sie gapic w wykresy bierz no i uzywaj chlopa jak sie da i ile sie da ;-) :*

Myszka tutaj jak lekarz ujrzy cos na USG to zakladaja karte ciazowa,jak mialam tak w pierwszej ciazy a dzisiaj ze mialam ja ze soba i jest w niej miejsce na dwie ciaze wiec nie trzeba bylo zakladac nowej.Pytal sie mnie lekarz czy niechce nowej ale powiedzialam ze nigdy mojego Aniolka niezapomne ale chce zeby moja druga ciaza tez byla w tej karcie ciazy.Moze i lekarz juz cos zobaczy i zaloza ci karte.Trzymam kciuki za wizyte

reklama
Do góry