reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

dzien dobry

Nanu pewnie zmierzyla, odwrocila sie na drug bok i poszla znow w kimono:tak:

Myszka my uzywamy takiego anty-komarowego plynu co sie wklada do gniazdka. Moze i nie jest najzdrowsze (dla komarow nawet bardzo:-D), ale mam spokoj z komarami i nie wlaza nawet przy otwartym oknie. A uwierz my tu mamy chmary tych dziadow! bo u nas klimat bardzo wilgotny.

My sie dzis wybieramy na wycieczke nad Lago Santa Croce, to takie jeziorko w gorach. Bierzemy zarelko do plecaka i zrobimy sobie picnic;-)

Aaaaa zapomnialam
Fifka spelnienia marzen!!!!!

Myszka powodzenia na wizycie!!

reklama
A no tak oni maja wolne dzisiaj :-D

Doktora mam na 10:30, eM jeszcze chrapotkuje...
W sumie gdyby nie ten job i dentysta poszlabym w 7-8 tyg., ale dentysta za tydzien i musimy juz cos wiedziec, zeby opracowac plan dzialania.
A u dentysty znow musimy sie dogadac co do kosztorysu calej akcji, bo niby mam 3 lata na splacenie, ale jak mi krzyknie kilka tysiakow to...i nadal cisza z famillienkasse... Porazka

Kicia masz na mysli rajd? Na komary

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;

Martoocha miłej zabawy.

Gatto wam również miłej wycieczki.

Myszka współczuję. Mój małż też kupił takie cudo do kontaktu i działa. Brosa chyba. Ma takie wymienne wkłady. C-fakepath-bros-na-komary.JPG

Fifka najlepszego!!!

No i czekam na te dwie krechy :-D

Hej hej! Dziękuję za życzenia! :*

Niestety jedna krecha bije po oczach.... :dry: Jestem zła na siebie ze test zrobiłam teraz a nie po terminie @ w razie gdyby nie przyszła... tempka troszkę spadła ale nie jakoś drastycznie.

reklama
Do góry