reklama
myszka2829
Fanka BB :)
dziewczynki moj eM sie dorwal do forum i chcial cos Wam napisac ;-)
wizyta jutro, a mowilam Wam, ze te kamyki w woreczku to on uznal za trojaczki
musze miec nietypowo wysoko macice 
Gatto cuuuuuuuuuuuuuuudne wiesci :-) a fotki???
wizyta jutro, a mowilam Wam, ze te kamyki w woreczku to on uznal za trojaczki

Gatto cuuuuuuuuuuuuuuudne wiesci :-) a fotki???
lenka21*
2+3 = MY
no jak można tak cięzarne denerwować
o żesz Ty
z tym lekarzem mi nie pasowało no ALE
ja chcę iśc dopiero na wizytę w pierwszych dniach września bo wtedy będzie już leciał 7 tydz i nie wiem czy dobrze, z drugiej strony ostatnio na 1szej wizycie nie było jeszcze nic widać a następnej wiadomo jak było
o żesz Ty
z tym lekarzem mi nie pasowało no ALE

ja chcę iśc dopiero na wizytę w pierwszych dniach września bo wtedy będzie już leciał 7 tydz i nie wiem czy dobrze, z drugiej strony ostatnio na 1szej wizycie nie było jeszcze nic widać a następnej wiadomo jak było
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Myszka ty chcesz mieć mnie na sumieniu???
Trzymam kciuki za wizytę!! 
Zapominajka jak tempka będzie w górze to ja testuję!
Ale brzuch mnie jakoś dziwnie boli i leje się sporo przezroczystego płynu i nie wiem czy jest sens...
Lenka według mnie 7 tydzień to idealny czas na wizytę! Ja była wcześniej i nawet pęcherzyka widać nie było... mimo ze beta była wysoka... jak przyszłam drugi raz w 7 tygodniu to już serduszko zobaczyłam! :-)

Zapominajka jak tempka będzie w górze to ja testuję!

Lenka według mnie 7 tydzień to idealny czas na wizytę! Ja była wcześniej i nawet pęcherzyka widać nie było... mimo ze beta była wysoka... jak przyszłam drugi raz w 7 tygodniu to już serduszko zobaczyłam! :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
dokładnie... ja wtedy myślałam że wyjdę z siebie że jest cos nie tak skoro nawet pęcherzyka nie ma...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Fifka trzymam kciuki w takim razie.
Myszka ale mnie twój chłop o zwątpienie przyprawił
Myszka ale mnie twój chłop o zwątpienie przyprawił

myszka2829
Fanka BB :)
Hehe to Was nabral;-)
Dajmy mu pomarzyc, moze jutro doktora go oswieci, ze jest jeden pecherzyk;-) nic wiecej nie zobaczy, bo za wczesnie hihihi ale ze sie nie polapalyscie, ze o plci pisal;-)
Nie wiem od kiedy tu mutterpass daja (ksiazeczke ciazowa), bo powinnam przedstawic na wizycie w sprawie ofert pracy...przysylaja mi tylko do hoteli...oszolomy
Dajmy mu pomarzyc, moze jutro doktora go oswieci, ze jest jeden pecherzyk;-) nic wiecej nie zobaczy, bo za wczesnie hihihi ale ze sie nie polapalyscie, ze o plci pisal;-)
Nie wiem od kiedy tu mutterpass daja (ksiazeczke ciazowa), bo powinnam przedstawic na wizycie w sprawie ofert pracy...przysylaja mi tylko do hoteli...oszolomy
reklama
To dziś dzień dobrych wieści!
Oby dla Fifki jutrzejszy dzień był również pomyślny..
Niech od teraz wszystkim nam się poszczęści...
Ja generalnie mam dziś jeden z tych 'gorszych' dni. Pewnie przez pogodę. Poużalałam się nad sobą troszkę
. Chyba ten weekend z przyjaciółmi tak na mnie wpłynął. Był z nami ich 7-miesięczny synek..tak fajnie było się nim zajmować..
Wiem,że zaraz zaczniecie pisać"że zanim się obejrzysz będziesz tulić swoje dziecko'', ale ja na dzień dzisiejszy czuję jedynie smutek.
Jutro z samego rana wyjeżdżamy, więc będę się mniej odzywać.
Wracamy w sobotę w nocy i od razu jedziemy do znajomej na urodzinową imprezę, więc pewnie dopiero w niedziele ponadrabiam Was.
Ściskam Was mocno moje kochane i niech te dobre wieści krążą po naszym forum niczym wirus ;-)
Oby dla Fifki jutrzejszy dzień był również pomyślny..
Niech od teraz wszystkim nam się poszczęści...
Ja generalnie mam dziś jeden z tych 'gorszych' dni. Pewnie przez pogodę. Poużalałam się nad sobą troszkę

Wiem,że zaraz zaczniecie pisać"że zanim się obejrzysz będziesz tulić swoje dziecko'', ale ja na dzień dzisiejszy czuję jedynie smutek.
Jutro z samego rana wyjeżdżamy, więc będę się mniej odzywać.
Wracamy w sobotę w nocy i od razu jedziemy do znajomej na urodzinową imprezę, więc pewnie dopiero w niedziele ponadrabiam Was.
Ściskam Was mocno moje kochane i niech te dobre wieści krążą po naszym forum niczym wirus ;-)