reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie
Myszko mam do Ciebie prośbę, bo Ty czytałaś trochę o dentyście . Mnie od kilku dni trochę pobolewa ząb a dzisiaj w nocy dał czadu , i chcę dzisiaj dzwonić do dentysty(muszę wymienić starą plombę w tym zębie bo mi się kruszy)ale bez znieczulenia t nie wiem czy dałabym radę. No i jak to jest , można to znieczulenie czy nie, bo głupieje?

reklama
Kicia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wolaj fotki dla ciotek :-)

Elka j atez sobie nie moglam wyobrazic, biorac pod uwage ze to byl mij glowny napoj w ciagu dnia... a jednak sie dalo ;-)

Lenka mozna, ale jak podejrzewasz ciaze KONIECZNIE powiedz dentyscie, poda inne znieczulenie nieobkurczajace naczyn krwionosnych i dziala krocej, ale mnie kanaly czyscil, borowal i nawet nie wiem kiedy a juz bylo po bolu :-)
dodam, ze niejednokrotnie nawialam z fotela, bo tak panicznie sie boje

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :tak: już wstałam, bo G się rwał do robienia samochodu, później będzie przygotowywał pokój do remontu. A ja idę szukać sukienki :baffled: ciekawe jak się to zakończy dziś. Jak się moje (.)(.) zbuntują to ja też bo mi się już ryczeć chce jak widzę super kiecki a nie mogę się dopiąć tylko w biuście :baffled: no i przeżywam moje buty :szok: że ja ich nie wzięłam :( ...
Wczoraj dla odmiany wieczorem bolał mnie masakrycznie prawy sutek :baffled::sorry2::dry: a dziś rano wstałam i myślałam,że mam powódź ... normalnie chyba zacznę używać wkładek na noc bo dziś miałam aż mokrą piżamkę ...:dry:

gatto
&& za wizytę :tak:

Motylku a przymierzasz sukienki w staniku? bo jesli kupujesz gorsetowa to tego stanika nie wlozysz pod gorset ;-) a bedzie zawadzal przy pasowaniu ;-)

Elka mnie jak doktor wspomnial o hormonkach to pierwsze badanie w 4-5 dc, a drugie w 21-22dc

już sama nie wiem bo wyczytałam że można , gdzie indziej że absolutnie nie i chyba bym nie chciała znieczulenia w takim razie, a test będę robić prawdopodobnie jutro, wcześniej borownie było zawsze bez znieczulenia , dopiero od kilku lat życzę sobie znieczulenie no to skoro wcześniej wytrzymywałam to teraz chyba też bym wytrzymała ?

no nie wiem dokladnie i sie juz nie dowiem co chcial badac :-D

Lenka stres jest gorszy od znieczulenia ;-)
ja sie doczytalam, ze popsute zeby moga rowniez byc przyczyna przedwczesnego porodu... wiec ja sie wzielam za leczenie, a jeszcze mnie rtg czeka... ale o tym tez czytalam, ze wiazka jest skumulowana na twarzy i szyji wiec do bobaska nie ma szans dojsc, no i do tego ubieraja w fartuch ochronny... choc moj dentysta stwierdzil, ze nie lubi robic rtg ciezarnym, ale jak mus to mus i bakterie w zebach sa bardziej niebezpieczne, bo wraz z pokarmem przechodza dalej.

Ostatnia edycja:
hahahaha Myszko no i bardzo dobrze:-DGatto jesli owu jest dokladnie w polowie cyklu a cykl ma 30 dni to tak wychodzi a moje owu to chyba ciut pozniej i nie wiem co robic:-(22 dc jo juz jutro...

reklama
lenka jak pojdziesz do dentysty, topowiedz mu/jej ze podejrzewasz ciaze i ten dentysta juz bedzie wiedzial co robic.

Do góry