Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nanu mocno ie spadła! Wciąż trzyma się w górze! Cały czas zaciskam kciuki i czekam na testowanko! Ja miałam testować 15 sierpnia bo w 11dcpo powinnam mieć @. Ale chyba nie chce psuć sobie urodzin i zrobię test dopiero jak wredota nie przyjdzie...
Myszko ja kiedyś uwielbiam swój kolor włosów! Miałam takie brązowo miedziane! Piękne były! Ale w pewnym okresie zaczęły robić się mysie... takie szarobure... i wyglądałam STRASZNIE bo jako że noszę długie włosy na dole były piękne a od skory odrastało nie wiadomo co... i pofarbowałam... Ale dużo osób mówi ze mi jest dobrze w ciemniejszych bo mam ziemną oprawę oczu
Ja poprzednio brałam kwas foliowy na raty przed ciążą... a to pudełko zjadłam a to znowu nie... później po przerwie w łykaniu jak zobaczyłam dwie kreseczki zaczęłam łykać! I mały jest zdrowy
Ale przyjmowałam tylko kwas jeśli chodzi o suplementy. Nie jestem zwolenniczką nadmiernego łykania witamin! Zdrowa dieta i nie miałam żadnych niedoborów! Pod koniec tylko brałam Magnez ale to na skurcze było.
A u mnie wykres prościutki
Tempka praktycznie w miejscu stoi!
Myszko ja kiedyś uwielbiam swój kolor włosów! Miałam takie brązowo miedziane! Piękne były! Ale w pewnym okresie zaczęły robić się mysie... takie szarobure... i wyglądałam STRASZNIE bo jako że noszę długie włosy na dole były piękne a od skory odrastało nie wiadomo co... i pofarbowałam... Ale dużo osób mówi ze mi jest dobrze w ciemniejszych bo mam ziemną oprawę oczu

Ja poprzednio brałam kwas foliowy na raty przed ciążą... a to pudełko zjadłam a to znowu nie... później po przerwie w łykaniu jak zobaczyłam dwie kreseczki zaczęłam łykać! I mały jest zdrowy

A u mnie wykres prościutki