reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

:-) no właśnie dziewczyny chodzi o to,że mi chyba w cycki poszło :baffled: a przecież nie mam nie wiadomo jakich ... bo rozmiar D :baffled: a w sukienkach rozmiar 40 się nie dopinam w cyckach :baffled: a 42 to też się w cyckach nie zapnę a z kolei to wygląda kosmicznie bo za luźna jest na brzuchu itp ... Pierwszy raz mam taki problem:sorry2:

reklama
hej

Butterfly ja mam taki sam problem jak Ty.. też mi w (.)(.) nic się nie dopina i jak cokolwiek mierzę też mi nie pasuje..

Danutaski a Tobie chciałam powiedzieć, że NIGDY żadnego ochrzanu nie dostaniesz.. jedynie ciepły uścisk..wirtualny.. kiedyś może będę miała okazję w realu:tak: :*****

Myszka opowiadaj.. jakieś mdłości???? zachcianki???? cokolwiek innego niż zwykle??????

zadzwoniłam do gin i powiedzial, ze mozna znieczulenie, więc się uspokoiłam, jak dentystka da to wezmę a jak nie no to trochę pocierpię. Od razu zapytałam się gin czy jeśli okiaze się ze jestem w ciąży to czy mam brac luteine tak zapobiegawczo to mi powiedział że po 1 mogę wziać a n wizytę nie chciałbym od razu lecieć a tak przynajmniej wiem

jesteście kochane dziewczyny

Dzień dobry kochane.
Wczoraj tak się objadłam pysznościami, że aż mam wyrzuty sumienia.
I coś mi się zdaje, że muszę na jaką dietę przejść...

Motylko mam podobny problem z cyckami, są stanowczo za duże.
A te twoje bóle i mokrości to mi bardzo pozytywnie wyglądają ;-)

Ja w ramach wprawy zaczęłam temp. mierzyć i chyba coś nie tak robię, bo ona jest cały czas taka sama...

Witam!
Lenka ja jak byłam w ciąży to miałam leczone zęby ze zniczuleniem i nic się nie stało. Ja generalnie wolę bez bo nie lubię znieczulenia, ale wtedy chodziłam do takiej dentystki która robiła zęby tylko pod znieczuleniem bo twierdziła że nie lubi jak jej się pacjent wierci. Jak jej powiedziałam że jestem w ciąży to powiedziała że większy stres jest dla dziecka robić bez znieczulenia i dlatego lepiej ze znieczuleniem.

Zapominajka pożyjemy zobaczymy, test w szafce leży :-D chciałabym żeby się udało, no ale jak się chce zazwyczaj nie wychodzi - bynajmniej mi. ale mamy 50% szans bo celowaliśmy w owu bo korzystałam z pasków LH a 50% to reszta mojego pecha ...

A sukienki żadnej nie mam :baffled: no chyba na prawdę zawinę się w prześcieradło i tak pójdę ... te które mi się widzą nie dopinam się w cyckach a w takich brzydkich wszystko idealnie pasuje ... ale różowej kiecki nie chcę :baffled:

Wydaje mi sie nie wolno czyscic zebow w pierwszym trymestrez (chodzi mi o to czyszczenie mechaniczne z kamienia), gdzies tak czytalam:baffled: Co do dentysty w I trymestrze to sa chyba zdania podzielone bardzo......choc medycyna tak bardzo idzie do przodu strach jednak pozostaje...

Dorcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie przyszedl czas na zmierzenie sie z kupa prania do prasowania!! chyba sobie podziele na kilka czesci i bede co chwile robila odpoczynek:tak:

Gatto a może poczekaj z tym praniem, aż samo się zlituje ;-)

Motylku a zamierzasz testować tak jak paseczek pokazuje? Ja pewnie też coś w tym terminie będę wiedziała i choc straszliwie mnie nosi, to zamierzam grzecznie czekać na @ bo i tak mam przeczucia, że teścior byłby negatywny.

O dentystach słyszałam, że jeśli nie ma musu, to lepiej pierwszy trymestr się wstrzymać.

reklama
Zapominajka juz czekalam prawie miesiac i sie nie zlitowalo:baffled: dranstwo jedne! Robie sobie teraz przerwe i potem znow...

Przygotowalam sobie skladniki na ciasto i kurde nie mam proszku do pieczenia:oo: musze poczekac 2 godziny, a z mi sklep znow otworza:baffled:chyba , ze do tesciowki podskocze...

Do góry