reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanulika nie pozostaje nic innego jak czekać i patrzeć co dalej tempka pokaże - ale kto wie, czasami się udaje za pierwszym razem ;-) &&&&&&&&&&
Z zaciekawieniem będę dalej zaglądać na Twój wykres
Myszka2829 no mam nadzieję że mam dobrego czuja :tak: bo czkawkę czuję na dole, a od żeber jakby odpychanie girkami.
Kochana Ty to masz ale fajnie z tymi swoimi mężczyznami tylko pogratulować :tak:

reklama
wiem, ze mam fajnie az chwilami nie moge uwierzyc ;-)
no to na pewno sie odwrocila :-)

no nic ja lece do lozeczka eM najedzony, wiec moge isc spac ;-)

kolorowych snow dziewczynki i spokojnej nocki :-)

Myszka a jaki kwas łykasz? ja łykałam standardowy 0,4mg i była wada CUN... teraz łykam 15mg...

Danutaski - ja sama umieram ze zniecierpliwienia i nie mogę się doczekać wszystkich 5 rano w tym tygodniu:p
nie chce mi się wierzyć,że pierwszy cykl mógłby być szczęśliwy:) Byłyby niezłe jaja bo w sumie gin dała nam zielone światło od września, a my o miesiąc przyspieszyliśmy działania:-)))

Nanulika lekarze często dają określony czas, aby dojść do siebie psychicznie, no i gdyby nie daj Boże miałoby być coś nie tak, aby potem pacjent nie zwalał winy na lekarza. Pamiętaj, jeżeli macica nie jest gotowa to do zapłodnienia zwyczajnie nie dojdzie, więc jeżeli okaże się że się udało to znaczy że organizm był już na to gotowy !!
Życzę zatem jak najwięcej cierpliwości w oczekiwaniu na każdą 5-tą rano ;-)

Danutaski właśnie dziś czytałam coś podobnego - więc jesli tak ma być to będzie , a jeśli nie to poczekamy:)
na szczęście mam urwanie głowy w pracy a jutro po pracy namówiłam swój dział na wyjście na Sushi.... w tyg może kino i jazda jakaś.... Im mniej wolnego czasu, tym lepiej dla mnie w tej sytuacji:) nie zdążę się nakręcić:D

Hej hej! Ja tylko na chwilę bo zaraz mykam spać! :*

Nanu
widziałam twój wykres! Kurcze te plamienie wygląda obiecująco!!! Jak u Myszki!!! Zaciskam mocno kciuki za ciebie!! :*

Myszko włoski dobrze :-) ciemniejsze niż planowałam ale podoba mi się! Tu zdjęcie:
Zobacz załącznik 490458

Danu
haha ja teraz w 11dc mam @ :-p przynajmniej tak wynika z obserwacji :tak: 11dc to już możliwe! około 5-6 dni na zagnieżdżenie i pare dni na wytworzenie hormonu HCG ale nie w 6 dni od stosunku jak piszę na testach...

A teraz mykam! Jutro się odezwę! :*

reklama
dzien dobry kochane :-)

Fifka ladny ten kolorek :-) ja po porodzie znalazlam farbe zblizona do naturalnego koloru, wiec teraz juz nie farbuje ;-) a odrosty wg fryzjera wygladaja naturalnie i stwierdzil, ze on by odpuscil farbowanie... ale wiadomo jak sie upre to mi machnie kolor ;-)
odpuscilam :-D

Nanu u mnie tez tempka spadla ;-) i co?? :-D
biore 0,4 kwas, ale poprzednio zaczelam brac dopiero od 4 miesiaca i mala nie miala wad genetycznych, a z mlodym nie bralam wcale... bo to jakas nowosc byla :-D

Ostatnia edycja:
Do góry