reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej, hej ostatnio cierpię na hroniczny brak czasu, młody jest aktywny co kormienie ok godziny do 1,5h. Potem ma problem z zaśnięciem i już skubaniec zaczyna wymuszać noszenie i ziuzianie.
Prykro się czyta dziewczyny o Waszych problemach i mam nadzieję, że szybko wszystko się poprawi.
My też z tych co raczej długo przebywać ze sobą nie powinni :rofl:
@AnetaManiak cudowny Adaś:)
Pozdrawiamy z łobuzami:blink:
Śliczny maluszek [emoji7][emoji7][emoji7]

Czasami nie wyświetla mi że ktoś mnie oznacza :/
Mi też nie zawsze się pokazuje.
To już lada moment będziecie mieli zdjęcia w trójkę [emoji7][emoji7][emoji7]
Lada dzień
Jeju jak to szybko zleciało. A z dzieckiem jeszcze szybciej czas leci. Adaś w poniedziałek kończy 4 miesiące. I nie wiem gdzie ten czas zleciał.
Ja też przez ciśnienie miałam wywoływany poród. No ale u Mnie w końcu skończyło się na cc. Niestety nie pisane Mi jest rodzić naturalnie[emoji21]jestem tak wąska, że dziecko nie ma szans przedostać się u Mnie przez kanał rodny

@AnetaManiak aaa został nam około tydzień w 2paku :) w 38 tyg najpóźniej rozwiązanie ciąży - w pon mam 38 tydzień :) przez to pioruńskie nadciśnienie, ale miewam już skurcze na ktg takie do 80 więc mam nadzieję że obędzie się bez oksytocyny i samo się rozwinie i pozwolą mi rodzic naturalnie :) Zobacz załącznik 868986Zobacz załącznik 868987 a tu zdjęcia z małej ucieczki ze szpitala :D

Kupiliśmy też wózek wczoraj i monitor oddechu tak więc mamy dla maluszka już wszystko :)
Dobrze, że mogłaś chociaż na chwilę zaczerpnąć świeżego powietrza [emoji2].Ślicznie wygladacie.

Mi też nie zawsze się pokazuje.
To już lada moment będziecie mieli zdjęcia w trójkę [emoji7][emoji7][emoji7]
Lada dzień
Jeju jak to szybko zleciało. A z dzieckiem jeszcze szybciej czas leci. Adaś w poniedziałek kończy 4 miesiące. I nie wiem gdzie ten czas zleciał.
Ja też przez ciśnienie miałam wywoływany poród. No ale u Mnie w końcu skończyło się na cc. Niestety nie pisane Mi jest rodzić naturalnie[emoji21]jestem tak wąska, że dziecko nie ma szans przedostać się u Mnie przez kanał rodny
Trzymaj w takim razie kciuki żebym ja mogła sn i żeby się udało skoro Maksiu drobny :)

Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn :)))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche :))))

Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn :)))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche :))))
O jej to juz??
Powodzenia kochana [emoji173] [emoji173]
Czekamy na Maksia [emoji182] [emoji182]

reklama
Super [emoji2]
Teraz tylko, żeby wszystko szybciutko ruszyło [emoji4][emoji4][emoji4].Jakieś skurcze juz masz?

Do góry