reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej, hej ostatnio cierpię na hroniczny brak czasu, młody jest aktywny co kormienie ok godziny do 1,5h. Potem ma problem z zaśnięciem i już skubaniec zaczyna wymuszać noszenie i ziuzianie.
Prykro się czyta dziewczyny o Waszych problemach i mam nadzieję, że szybko wszystko się poprawi.
My też z tych co raczej długo przebywać ze sobą nie powinni :rofl:
@AnetaManiak cudowny Adaś:)
Pozdrawiamy z łobuzami:blink:
Śliczny maluszek [emoji7][emoji7][emoji7]

Czasami nie wyświetla mi że ktoś mnie oznacza :/
Mi też nie zawsze się pokazuje.
To już lada moment będziecie mieli zdjęcia w trójkę [emoji7][emoji7][emoji7]
Lada dzień
Jeju jak to szybko zleciało. A z dzieckiem jeszcze szybciej czas leci. Adaś w poniedziałek kończy 4 miesiące. I nie wiem gdzie ten czas zleciał.
Ja też przez ciśnienie miałam wywoływany poród. No ale u Mnie w końcu skończyło się na cc. Niestety nie pisane Mi jest rodzić naturalnie[emoji21]jestem tak wąska, że dziecko nie ma szans przedostać się u Mnie przez kanał rodny

@AnetaManiak aaa został nam około tydzień w 2paku :) w 38 tyg najpóźniej rozwiązanie ciąży - w pon mam 38 tydzień :) przez to pioruńskie nadciśnienie, ale miewam już skurcze na ktg takie do 80 więc mam nadzieję że obędzie się bez oksytocyny i samo się rozwinie i pozwolą mi rodzic naturalnie :) Zobacz załącznik 868986Zobacz załącznik 868987 a tu zdjęcia z małej ucieczki ze szpitala :D

Kupiliśmy też wózek wczoraj i monitor oddechu tak więc mamy dla maluszka już wszystko :)
Dobrze, że mogłaś chociaż na chwilę zaczerpnąć świeżego powietrza [emoji2].Ślicznie wygladacie.

Mi też nie zawsze się pokazuje.
To już lada moment będziecie mieli zdjęcia w trójkę [emoji7][emoji7][emoji7]
Lada dzień
Jeju jak to szybko zleciało. A z dzieckiem jeszcze szybciej czas leci. Adaś w poniedziałek kończy 4 miesiące. I nie wiem gdzie ten czas zleciał.
Ja też przez ciśnienie miałam wywoływany poród. No ale u Mnie w końcu skończyło się na cc. Niestety nie pisane Mi jest rodzić naturalnie[emoji21]jestem tak wąska, że dziecko nie ma szans przedostać się u Mnie przez kanał rodny
Trzymaj w takim razie kciuki żebym ja mogła sn i żeby się udało skoro Maksiu drobny :)

Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn :)))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche :))))

Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn :)))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche :))))
O jej to juz??
Powodzenia kochana [emoji173] [emoji173]
Czekamy na Maksia [emoji182] [emoji182]

reklama
Super [emoji2]
Teraz tylko, żeby wszystko szybciutko ruszyło [emoji4][emoji4][emoji4].Jakieś skurcze juz masz?

Do góry