Czasami nie wyświetla mi że ktoś mnie oznacza :/@Marika92 hej Kochana jak tam się u Was sprawy mają???
reklama
alunia87
Fanka BB :)
Śliczny maluszek [emoji7][emoji7][emoji7]Hej, hej ostatnio cierpię na hroniczny brak czasu, młody jest aktywny co kormienie ok godziny do 1,5h. Potem ma problem z zaśnięciem i już skubaniec zaczyna wymuszać noszenie i ziuzianie.
Prykro się czyta dziewczyny o Waszych problemach i mam nadzieję, że szybko wszystko się poprawi.
My też z tych co raczej długo przebywać ze sobą nie powinni
@AnetaManiak cudowny Adaś
Pozdrawiamy z łobuzami
alunia87
Może inny test i mniejsza czułość?Ja chyba wracam znowu jako szaraczka [emoji17] w poniedziałek zobaczyłam dwie kreski a teraz są już coraz jaśniejsze [emoji17] Wiec chyba przyjdzie za kilka dni @ trochę spóźniona
AnetaManiak
Mi też nie zawsze się pokazuje.Czasami nie wyświetla mi że ktoś mnie oznacza :/
To już lada moment będziecie mieli zdjęcia w trójkę [emoji7][emoji7][emoji7]
Lada dzień
Jeju jak to szybko zleciało. A z dzieckiem jeszcze szybciej czas leci. Adaś w poniedziałek kończy 4 miesiące. I nie wiem gdzie ten czas zleciał.
Ja też przez ciśnienie miałam wywoływany poród. No ale u Mnie w końcu skończyło się na cc. Niestety nie pisane Mi jest rodzić naturalnie[emoji21]jestem tak wąska, że dziecko nie ma szans przedostać się u Mnie przez kanał rodny
alunia87
Dobrze, że mogłaś chociaż na chwilę zaczerpnąć świeżego powietrza [emoji2].Ślicznie wygladacie.@AnetaManiak aaa został nam około tydzień w 2paku w 38 tyg najpóźniej rozwiązanie ciąży - w pon mam 38 tydzień przez to pioruńskie nadciśnienie, ale miewam już skurcze na ktg takie do 80 więc mam nadzieję że obędzie się bez oksytocyny i samo się rozwinie i pozwolą mi rodzic naturalnie Zobacz załącznik 868986Zobacz załącznik 868987 a tu zdjęcia z małej ucieczki ze szpitala
Kupiliśmy też wózek wczoraj i monitor oddechu tak więc mamy dla maluszka już wszystko
jagoda87
Może inny test i mniejsza czułość?
Niestety od wczoraj już @ [emoji17]Widocznie coś poszło nie tak...
Trzymaj w takim razie kciuki żebym ja mogła sn i żeby się udało skoro Maksiu drobnyMi też nie zawsze się pokazuje.
To już lada moment będziecie mieli zdjęcia w trójkę [emoji7][emoji7][emoji7]
Lada dzień
Jeju jak to szybko zleciało. A z dzieckiem jeszcze szybciej czas leci. Adaś w poniedziałek kończy 4 miesiące. I nie wiem gdzie ten czas zleciał.
Ja też przez ciśnienie miałam wywoływany poród. No ale u Mnie w końcu skończyło się na cc. Niestety nie pisane Mi jest rodzić naturalnie[emoji21]jestem tak wąska, że dziecko nie ma szans przedostać się u Mnie przez kanał rodny
Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn ))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche )))
O jej to juz??Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn ))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche )))
Powodzenia kochana [emoji173] [emoji173]
Czekamy na Maksia [emoji182] [emoji182]
reklama
alunia87
Super [emoji2]Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn ))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche )))
Teraz tylko, żeby wszystko szybciutko ruszyło [emoji4][emoji4][emoji4].Jakieś skurcze juz masz?