reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Czuję że mam, na ktg też się pojawiają, zobaczymy kiedy się rozkręci
Oby szybko się zaczęło i równie szybciutko skończyło [emoji6].
Ja nie czułam, żadnych skurczy wody odeszły w 38 tc równo i zaraz na stół,bo już było rozwarcie, a mały leżał pośladkowo i do tego ta cukrzyca, tarczyca i nadciśnienie [emoji29]. Trochę mnie ta rana po cc czasami jeszcze zaboli, ale ogólne do przeżycia.

Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn :)))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche :))))
czekamy z niecierpliwoscią, zreszta już innego wyjscia nie masz :D

reklama
Do góry