reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ktg ok, już dostałam wszystkie dawki kroplówki tractocile, wszystkie dawki sterydów, lekarz był na obchodzie i może mnie dziś na badanie ginekologiczne wezmą ale nie wiem. Mówią że mam leżeć i tyle na razie. Nie spieszy mi się do domu w sumie. Jakoś bezpieczniej mi tu

reklama
@AnetaManiak cisza u nas jak makiem zasiał. Jutro kolejne ktg. Jutro też mija rok od utraty Aniołka i tak sobie pomyślałam, że los by mi figla spłatał jakby coś się ruszyło.
@Marika92 to dobrze, że się uspokoiło, każdy dzień dłużej to sukces ☺

@Marika92 czekamy na wiadomości[emoji6]pamiętaj nas informować na bieżąco[emoji8][emoji8]

@aga_agi Kochana a jak tak u Was? Cały czas cisza?

A co z naszymi staraczkami??? Dawno nie widziałam tutaj @mfifi04 @xxEwelaxx @inezka?? Hej co u Was[emoji848][emoji848][emoji848]
Hej jestem jeste. Caly czas Was czytam. Macie cudowne dzieciaczki :*

@AnetaManiak cisza u nas jak makiem zasiał. Jutro kolejne ktg. Jutro też mija rok od utraty Aniołka i tak sobie pomyślałam, że los by mi figla spłatał jakby coś się ruszyło.
@Marika92 to dobrze, że się uspokoiło, każdy dzień dłużej to sukces [emoji5]
A los potrafi być czasem złośliwy. Ale tym Razem by tylko szczęście ogromne szczęście przyniósł Kochana [emoji8][emoji7]
U Mnie rok minął 15 kwietnia. Ciężko było nie powiem. Cały dzień sobie mówiłam, że gdyby nie to co się stało to nie miała bym Mojego Adasia i jakoś dzień minął

reklama
Do góry