DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
I jeszcze ja [emoji173][emoji173][emoji173]Dzieki jestescie kochane [emoji182] [emoji182]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jeszcze ja [emoji173][emoji173][emoji173]Dzieki jestescie kochane [emoji182] [emoji182]
A biore nawet trojaczki [emoji23] [emoji23]@mfifi04 widzisz jakie masz wsparcie[emoji8][emoji8]przy takim to i bliźniaki się trafią [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja nadal w szpitalu... Może mnie jutro wypuszczą ale to jeszcze nic pewnego... Świruje tu już. Mam kryzys i chce mi się płakać, sala WC leżenie jedzenie ktg odsłuchy i tak w kółko..@Marika92 jak tam u was? Dawno się do nas nie odzywalas [emoji2].
Ale przynajmniej jestes bezpiecznaJa nadal w szpitalu... Może mnie jutro wypuszczą ale to jeszcze nic pewnego... Świruje tu już. Mam kryzys i chce mi się płakać, sala WC leżenie jedzenie ktg odsłuchy i tak w kółko..
Tylko że nie dostaje od nich żadnych leków.. To leżeć to ja mogę w domu..Ale przynajmniej jestes bezpieczna
Miałam to samo jak trafiłam z ciśnieniem i nie pozwoli mi chodzi,bo wzrośnie.Ktg miałam po 3 razy na dobę bez ruchu i cały czas coś. Tylko ja byłam krócej, bo odeszły mi wody równo w 38 tc.Musisz być dobrej myśli może akurat jutro cie wypisza i ostatnie tygodnie poczekasz w domu na maluszka.Ja nadal w szpitalu... Może mnie jutro wypuszczą ale to jeszcze nic pewnego... Świruje tu już. Mam kryzys i chce mi się płakać, sala WC leżenie jedzenie ktg odsłuchy i tak w kółko..
O kurna Gratulacje!!! No to Wam poszło[emoji8][emoji8][emoji8]Hej dziewczyny[emoji4] chcialam wam sie pochwalic[emoji4] prawdopodobnie termin na 19 stycznia[emoji4]Zobacz załącznik 859487