reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Trzymajcie kciuki za Maksia... Coś za szybko pcha się na ten świat. Jestem w szpitalu ciągle pod ktg i właśnie dostaje kolejne leki na zatrzymanie skurczy... Czułam tylko napisanie brzuszka lekkie, nic specjalnego a to jednak skurcze.. Dostaje też już w razie czego sterydy na płucka... Kurde to dopiero 32 tydzień... Oby udało im się zatrzymać skurcze
..
Będę trzymać kciuki za Maksia [emoji110].Staraj się nie stresować i bądź dobrej myśli.Na kwietniówkach jak byłam dziewczyna urodziła w 32 tc i mały ma się dobrze tak ,ze głową do góry.Mały dostaje sterydy i jest pod dobrą opieką.

reklama
@Marika92 jak tam u was? bo my wszystkie kciuki trzymamy!
Wczorajsze ktg ok, leci 6 dawka tractocile i jeszcze 4 muszę przyjąć więc skończą się jakoś ze środy na czwartek o 5 nad ranem [emoji14] i dziś ostatnia dawka sterydu ufff bo bolą strasznie. Spalam w miarę normalnie w końcu. Obchód dopiero będzie ale na razie nic prócz tego co mam nie mogą poradzić chociaż skurcze wyciszone więc muszę że będzie. Odsłuchy małego robią, na ktg też słyszę serduszko więc z Maksiem wszystko super i miewa się dobrze. Pewnie po lekach - tych wszystkich dawkach wezmą mnie ba usg szyjki i małego i zobaczą co dalej czy zostaje na dłużej, do końca czy wychodzę. Decyzję jakiekolwiek dopiero zapadną

Wczorajsze ktg ok, leci 6 dawka tractocile i jeszcze 4 muszę przyjąć więc skończą się jakoś ze środy na czwartek o 5 nad ranem [emoji14] i dziś ostatnia dawka sterydu ufff bo bolą strasznie. Spalam w miarę normalnie w końcu. Obchód dopiero będzie ale na razie nic prócz tego co mam nie mogą poradzić chociaż skurcze wyciszone więc muszę że będzie. Odsłuchy małego robią, na ktg też słyszę serduszko więc z Maksiem wszystko super i miewa się dobrze. Pewnie po lekach - tych wszystkich dawkach wezmą mnie ba usg szyjki i małego i zobaczą co dalej czy zostaje na dłużej, do końca czy wychodzę. Decyzję jakiekolwiek dopiero zapadną
Dobrze, że skurcze ustały i mały dostał sterydy na płuca.Teraz tylko niech siedzi sobie jeszcze trochę u mamusi i czeka na lato [emoji4].

reklama
Do góry