reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Obecnie z tej niskiej bety jestem w 35t5d ciąży [emoji6] z Moim synkiem[emoji4][emoji4][emoji4]
Możesz przybliżyć Mi Swoją historię bo pewnie gdzieś Ją pominełam[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A wiec tak kochana oprócz tego ze już 5 razy negatyw! To teraz tzn dziś byłam na becie i to był transfer 2 zarodkow 5 dniowych z blastocysta! Beta 17 powtórka w środę! W sobotę i niedziele robiłam sikacza i były piękne krechy! Nie wiem może spadło bo wczoraj mąż mnie trochę zdenerwował ! Dziś leżę i rycze ze może nic to nie dać! Jakieś rady??

A wiec tak kochana oprócz tego ze już 5 razy negatyw! To teraz tzn dziś byłam na becie i to był transfer 2 zarodkow 5 dniowych z blastocysta! Beta 17 powtórka w środę! W sobotę i niedziele robiłam sikacza i były piękne krechy! Nie wiem może spadło bo wczoraj mąż mnie trochę zdenerwował ! Dziś leżę i rycze ze może nic to nie dać! Jakieś rady??
Ja u siebie jak usłyszałam o tak niskiej becie i do tego o 5cm cyście na jajniku byłam podłamana. Tym bardziej, że dwa miesiące wcześniej straciłam Swoją pierwszą długo wyczekiwaną ciąże.
Nie denerwuj się. Ja wiem łatwo pisać, ale musisz mieć chociaż cichą nadzieję. Spróbuj zająć czymś innym głowę.
Może masz jakieś hobby czy lubisz czytać książki np.
Albo masz jakiś zaległy ulubiony serial.
Ile dni po transferze jesteś?

Ja u siebie jak usłyszałam o tak niskiej becie i do tego o 5cm cyście na jajniku byłam podłamana. Tym bardziej, że dwa miesiące wcześniej straciłam Swoją pierwszą długo wyczekiwaną ciąże.
Nie denerwuj się. Ja wiem łatwo pisać, ale musisz mieć chociaż cichą nadzieję. Spróbuj zająć czymś innym głowę.

Dziś jest 10 dzień po transferze! Powiedz mi czy jak ty dowiedziała się o tak niskiej becie miałaś zwiekszona dawkę leków??

A powiedz mi ile przyrosła ci po 2 dniach skoro miałaś 13?
Specjalnie sprawdziłam na wykresie ;) i to było tak że badałam po 3 dniach-pierwsza beta była w piątek-niewiele ponad 13, kolejna beta w poniedziałek i było 53. Ciąża z problemami ale donoszona do 37tc, córka ma już 2,5 roku.
I dodam jeszcze że pierwszą betę robiłam 11 dpo.

Specjalnie sprawdziłam na wykresie ;) i to było tak że badałam po 3 dniach-pierwsza beta była w piątek-niewiele ponad 13, kolejna beta w poniedziałek i było 53. Ciąża z problemami ale donoszona do 37tc, córka ma już 2,5 roku.
A powiedz mi kochana ilu dniowy zarodek!!mnie przez to wszystko zaczął bolec brzuch

A powiedz mi ilu dniowy mialas zarodek??

A powiedz mi kochana ilu dniowy zarodek!!mnie przez to wszystko zaczął bolec brzuch
Nie wiem ilu dniowy zarodek bo cykl co prawda wspomagany był lekami ale zapłodnienie było naturalne. Owulacja potwierdzona monitoringiem stąd wiem że w dniu badania był 11 dzień po :)
W każdym razie świeżo po implantacji hcg jest nizutkie, przecież w końcu dopiero zaczyna rosnąć. Trzymam kciuki by u Ciebie była podobna historia z tym wzrostem jak u mnie i u Anety :)

reklama
Nie wiem ilu dniowy zarodek bo cykl co prawda wspomagany był lekami ale zapłodnienie było naturalne. Owulacja potwierdzona monitoringiem stąd wiem że w dniu badania był 11 dzień po :)
W każdym razie świeżo po implantacji hcg jest nizutkie, przecież w końcu dopiero zaczyna rosnąć. Trzymam kciuki by u Ciebie była podobna historia z tym wzrostem jak u mnie i u Anety :)
Kochana ja jak czytałam wczoraj cały dzień te różne fora to dla dziewczyn śie nie udawało z tak niska beta!w 10 dniu nawet miały 189 a u jednej to nawet 680 ale czy to prawda! Jutro mój decydujący dzien

Ostatnia edycja:
Do góry