reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@aga_agi bardzo ładne imię dla synka :) A zdjęcie super uśmiechał się do rodziców :)
@DorciaMamaOlka to teraz już tylko czekać aż Hania będzie z wami pewnie lada dzień :) daj znać jak sytuacja

Ja po wizycie.. niestety nie było tego profesora po prostu sobie nie przyjechał, że względu że kończyły mi się leki na prolaktyne zdecydowałam zapisać się do jakiegoś tam gin który w tym czasie przyjmował, nie byłam zbytnio zadowolona zawsze cudze prywatnie A on przyjmuje na fundusz bałam się A okazał się całkiem miłym lekarzem przepisał mi leki no i był pecherzyk 20mm bo brałam clo i dostałam zastrzyk, przynajmniej wiem że miesiąc nie jest zmarnowany, a co będzie to będzie kazał przyjść za 3 tyg może się do niego przejdę :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro fajny lekarz to Ja bym już do niego chodziła. Wiesz Kochana pierwsze wrażenie się liczy[emoji4][emoji4][emoji4]
Kto wie może właśnie na niego miałaś trafić. Trzymam kciuki, żeby On Wam w końcu pomógł!!!

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczerze to od poniedziałku jakoś czuję się nawet lepiej. Spojenie nie boli brzuch opadł tylko dopadają Mnie straszne dni na jedzenie!!! I to jak! Dzisiaj Mężuś wytapetował sypialnie oczywiście pod małego. Łóżeczko ustawione aż oko cieszy[emoji4][emoji4][emoji4]torba już całkiem spakowana. Także jesteśmy w miarę gotowi. No tak Ty już ciąże donoszoną masz[emoji16][emoji16][emoji16]u Mnie jeszcze troszkę dzisiaj 35t4d także trochę ponad tydzień. 10lutego wybieramy się na rocznicę ślubu do znajomych i już powiedziałam Łukaszowi, że w samochodzie musimy mieć zapakowaną torbę tak w razie co. Wizytę mam teraz piątek to zobaczę Adasia i mam nadzieję, że lekarz też powie jaki duży już jest[emoji7][emoji7][emoji7]
A Ty kiedy teraz masz wizytę???

Ja mam teraz 7.02 i liczę po cichutku,ze nie dotrwam do niej :) u mnie skurcze jakieś tam są,ale one nic nie wnoszą,ze snem źle bo jak nie siku to serio wybudzam się po pierdyliard razy :( chciałbym już urodzić...uda,ramiona w zrostach po zastrzykach także boli strasznie :( Hania też mało aktywna ostatnio,ech...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam teraz 7.02 i liczę po cichutku,ze nie dotrwam do niej :) u mnie skurcze jakieś tam są,ale one nic nie wnoszą,ze snem źle bo jak nie siku to serio wybudzam się po pierdyliard razy :( chciałbym już urodzić...uda,ramiona w zrostach po zastrzykach także boli strasznie :( Hania też mało aktywna ostatnio,ech...

No Ja już magnez odstawiłam i też mam skurcze, ale raz są raz ich nie ma. Także napewno te przygotowujące.
Ja raz może dwa razy na noc budzę się na siku. Ale o 5 wstaje z mężem żeby zjeść "pierwsze" śniadanie bo mały nie daje za wygraną. Żołądek woła i do tego mały rozrabia. Jak zjem jest spokój. Wtedy idę dalej spać a jak wstaje to drugie śniadanie [emoji23][emoji23][emoji23]
Im bliżej terminu tym więcej dolegliwości Ciebie dopadło. A może właśnie organizm w takim sposób przygotowuje się do porodu?

No Ja już magnez odstawiłam i też mam skurcze, ale raz są raz ich nie ma. Także napewno te przygotowujące.
Ja raz może dwa razy na noc budzę się na siku. Ale o 5 wstaje z mężem żeby zjeść "pierwsze" śniadanie bo mały nie daje za wygraną. Żołądek woła i do tego mały rozrabia. Jak zjem jest spokój. Wtedy idę dalej spać a jak wstaje to drugie śniadanie [emoji23][emoji23][emoji23]
Im bliżej terminu tym więcej dolegliwości Ciebie dopadło. A może właśnie organizm w takim sposób przygotowuje się do porodu?

Jestem już tym trochę zmęczona :) ledwo człowiek chodzi [emoji14] pociesza mnie fakt,ze lada moment będzie Hania po drugiej stronie brzuszka :D

@xxEwelaxx może warto spróbować u tego lekarza czasami taki spontan jest dobry i przynosi dobry skutek.

@aga_agi fajny już u Ciebie mały człowiek ,będzie super pamiątka.
@DorciaMamaOlka już jedną nogą mała jest z wami jak ten czas szybko leci.Jak tylko będzie po wszystkim czekamy na zdjecia kruszynki[emoji7].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

hej,
@aga_agi cudowny cydaczek :) piękne zdjęcie :*
Co do Karolka to jest na razie w zerówce a co dalej bedzie to nie wiem. Pojechałam z nim do kontroli we wetorek bo juz było ok tylko ucho kazał zakraplać nadal bo leczenie ucha sie ciągnie.. i juz nie wiem bo chyba w przychodni coś złapał bo w piatek spowrotem temperatura tylko tym razem to już bakteryjne bo i Wikuś sie zaraził. Mówie wam, te choroby dzieci są nie do opanowania czasem...

@DorciaMamaOlka @AnetaManiak to czekamy żeby móc oko pocieszyć :) ehhh gdyby nie moja nietrzymająca psiocha to by sie jeszcze zdecydowała :)

@xewelax no to trzymamy kciuki

@jagoda87 ja ci powiem tak. Po pierwszej stracie zaszłam zaraz po jednej @ i mam synka. Potem po 3 latach znowu mialam strate drugą i spróbowałam zaraz bo niby hormony ciążowe sie utrzymują i sa kożystne ale tym razem była 3 strata. Zrobiłam roczna przerwe i byla 4 strata. Postawiłam wszystko na jedną karte. zrobiłam badania i troche bardziej o siebie zadbałam głownie o to co jem. Leki chciałam brać min 3 miesiace przed próbą, a brałam 9 bo nie zachodziam. coż ważne, ze się udało choć za szóstym razem :) generalnie regóły nie ma. choć 3 miesiące na witaminach to dla mnie minimum :)

@nafoczka u mnie była strata w piątym tyg i w kolejnym cyklu zaszłam ponownie w ciąże i genetycznie było wszystko Ok.. niestety trochę winie lekarza o stratę moich córeczek bo już tydzień wcześniej był sygnał ze coś złego zaczyna się dziać ale tylko kazała przyjść za tydzień do kontroli a nie położyła do szpitala... teraz kwestia jest taka ze jestem po cesarce i kazali czekać rok ale ja już nie daje rady... boje się jedynie o rozejście blizny... jutro mam wizytę z moim lekarzem i będę rozmawiać. Od jednego dostałam informacje ze mogę się zgłosić po 4 miesiącach i ocenić ryzyko po stanie blizny ale sama nie wiem co o tym myśleć. Tez już łykam witaminy i czekam co powie lekarka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nafoczka u mnie była strata w piątym tyg i w kolejnym cyklu zaszłam ponownie w ciąże i genetycznie było wszystko Ok.. niestety trochę winie lekarza o stratę moich córeczek bo już tydzień wcześniej był sygnał ze coś złego zaczyna się dziać ale tylko kazała przyjść za tydzień do kontroli a nie położyła do szpitala... teraz kwestia jest taka ze jestem po cesarce i kazali czekać rok ale ja już nie daje rady... boje się jedynie o rozejście blizny... jutro mam wizytę z moim lekarzem i będę rozmawiać. Od jednego dostałam informacje ze mogę się zgłosić po 4 miesiącach i ocenić ryzyko po stanie blizny ale sama nie wiem co o tym myśleć. Tez już łykam witaminy i czekam co powie lekarka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
oj to po cesarce to rzeczywiscie poczekaj
a moze cos ciekawego znajdziesz o leczeniu tu
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

reklama
Do góry