reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Może stymulować? Ale Ty szybko zawsze zachodzilas w ciążę,hmm widzisz jak ja chciałam po poronieniu to też się nie udawało,ale wzięłam clo i zaskoczyło ...może on będzie miał pomysł

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Chcialabym wlasnie z clo sprobowac;)

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
Zrobilam test wczoraj nie moglam sie doczekac, ale negatyw wyszedl. Temperature caly czas mam w granicach 37, moze to rzeczywiscie z przeziebienia.

@DorciaMamaOlka chyba nie zaryzykuje bez zgody :) a jak sie czujesz?
@AnetaManiak co u Ciebie?
@Aggs kiedy masz termin @?

☆ Walczyć o marzenia ☆
Czuję się ciężko :) ale daje radę :D już z oddali widzę metę :) a Ty dupko lada moment będziesz chwalić się zdjęciami z USG :) a ja będę za nimi tęsknić :)

Ja mam dziś 4dc okres prawie się skończył, bóle w podbrzuszu mam cały czas, nawet w stymulowanych cyklach pojawiał się dopiero ok 9dc..wiec u mnie znowu jakieś wariacje, do lekarza wybiorę się po nowym roku zobaczyć czy bez leków jest szansa na owu :) a tym czasem zarezerwowalismy wyjazd do Krynicy w styczniu :D

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Czuję się ciężko :) ale daje radę :D już z oddali widzę metę :) a Ty dupko lada moment będziesz chwalić się zdjęciami z USG :) a ja będę za nimi tęsknić :)

Chcialabym aby Twoje slowa sie spelnily. Pamietam Twoj test, porazke, badania plci.. a tu zobacz zaraz bedziesz malenstwo tulic. Wszystko juz masz przygotowane?? Torba? Moze wezme brzuszek po Tobie ?:)

☆ Walczyć o marzenia ☆

4 stycznia, wiem, zaszalalam... ale mnie tak brzuch bolal ze az chcialo sie test robic. Teraz nic mnie juz nie boli wiec pewnie ten cykl przepadl.
Ja mam termin na niedziele. Czasami tak jest ze brzuch boli :) nie koniecznie na @ :) trzymam kciuki za 2 krechy

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
@mfifi04 Kochana może owu Ci się przesunęła po prostu..? Niech ten lekarz się porządnie za Ciebie weźmie bo inaczej sobie ze Mną pogada, a z ciężarówką nie ma żartów[emoji6][emoji6][emoji6]
U Mnie no cóż. Coraz bardziej wszystko doskwiera, ale wiem, że wytrzymam dla synka. Jeszcze jakieś 8tyg i mam nadzieję będę tulić Swoje cudo[emoji7][emoji7][emoji7]rośnie i rozrabia w brzuszku[emoji4][emoji4][emoji4]w zeszłym tygodniu miałam ktg i usg. Jest wszystko ok. No i mały obrócił się główką do dołu. U Nas jeszcze siedzą rodzice od świąt dopiero 6 stycznia wyjeżdżają. Dlatego ostatnio mało co się udzielam. Ale jak tylko mam czas to Was podczytuje i trzymam mocno kciuki za Was wszystkie!!!

No i dla wszystkie fluidki[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry