reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja byłam dzisiaj na wizycie. Z małym wszystko ok. Dzisiaj mam 29t1d i waży 1500g. Także Mój synek goni Twoją córcię[emoji6][emoji6][emoji6]ktg też w porządku. Teraz ktg będę miała co tydzień robiene.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści :) rośnie mały Adaś :) teraz w tydzień nawet 200 gram mogą przytyć :) idzie teraz w masę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super wieści :) rośnie mały Adaś :) teraz w tydzień nawet 200 gram mogą przytyć :) idzie teraz w masę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Rosną nam te dzieciątka jak na drożdżach. I przy okazji brzuszki też nam robią się coraz większe jak piłeczki [emoji6]

Jejku dziewczyny jeszcze chwila, mała chwileczka Wam została. Jak ten czas u kogoś goni. A jeszcze taki fajny czas, święta, sylwester ☺
Ja się zmagam z przeziębieniem, dziś pojawił się suchy kaszel, staram się leczyć ale z cukrzycą to raczej ograniczone możliwości. Może macie jakieś domowe sposoby?

@AnetaManiak @DorciaMamaOlka macie duze dzieciatka. Jeszcze troche i bedziecie tulic kruszynki :* :*
Dajcie troche tych fluidkow.
Pokazcie brzuchy dajcie oko nacieszyc:*

☆ Walczyć o marzenia ☆
Przesyłamy z Adasiem jak najwięcej fluidków!!!!!!!!!!!!!!! Marzeni muszą się spełnić. Tylko trzeba w nie mocno mocno wierzyć!
1513250516-0acf05e0205d32d9-aaaaaa.jpeg

Jejku dziewczyny jeszcze chwila, mała chwileczka Wam została. Jak ten czas u kogoś goni. A jeszcze taki fajny czas, święta, sylwester ☺
Ja się zmagam z przeziębieniem, dziś pojawił się suchy kaszel, staram się leczyć ale z cukrzycą to raczej ograniczone możliwości. Może macie jakieś domowe sposoby?
Wiesz co, moja diabetolog mówiła, że przeziębienie to gorsza sprawa i mówiła że herbata/woda z miodem i cytryną przez te parę dni nie zaszkodzi nawet jak mocno wpłynie na cukier. Mi akurat jak się okazało mega mocno miód nie podbijał. Może zapytaj diabetologa swojego i też spróbuj? Możesz jeszcze do tego imbir dorzucić na rozgrzanie.
Ja kupowałam syrop na kaszel dodatkowo ale jak lubisz (znaczy jesteś w stanie znieść ten smak) to spróbuj syrop z cebuli może. Tylko tam też cukier lub miód.
Herbata z sokiem z malin albo z czarnej porzeczki też jest dobra.

U nas też choróbsko :( mała ze żłobka zakatarzona wróciła, doszedł kaszel i już jakieś szmery na oskrzelach ma. Także siedzimy w domu. Ja też już 3 tydzień przeziębiona, ledwo żyję.

@AnetaManiak śliczny brzuszek! I super że po wizycie wszystko dobrze. Masz wskazania do tak częstego ktg tak wcześnie czy u Was tak normalnie robią?

Wiesz co, moja diabetolog mówiła, że przeziębienie to gorsza sprawa i mówiła że herbata/woda z miodem i cytryną przez te parę dni nie zaszkodzi nawet jak mocno wpłynie na cukier. Mi akurat jak się okazało mega mocno miód nie podbijał. Może zapytaj diabetologa swojego i też spróbuj? Możesz jeszcze do tego imbir dorzucić na rozgrzanie.
Ja kupowałam syrop na kaszel dodatkowo ale jak lubisz (znaczy jesteś w stanie znieść ten smak) to spróbuj syrop z cebuli może. Tylko tam też cukier lub miód.
Herbata z sokiem z malin albo z czarnej porzeczki też jest dobra.

U nas też choróbsko :( mała ze żłobka zakatarzona wróciła, doszedł kaszel i już jakieś szmery na oskrzelach ma. Także siedzimy w domu. Ja też już 3 tydzień przeziębiona, ledwo żyję.

@AnetaManiak śliczny brzuszek! I super że po wizycie wszystko dobrze. Masz wskazania do tak częstego ktg tak wcześnie czy u Was tak normalnie robią?
Ogólnie Standard to co 2tyg. Ale u Mojego lekarza jest nawet co tydzień. Z serduszkiem u małego wszystko w porządku. Mój lekarz po prostu nie chce przykrej niespodzianki. On już taki jest lubi dmuchać na zimne

reklama
@AnetaManiak jaki cudny brzuszek :* caluski dla Adasia :* nie dawaj popalic mamusi po porodzie grzeczny badz:* :*

☆ Walczyć o marzenia ☆
Narazie zrobił mamusi pod górkę. Bo dwa tygodnie temu był główką w dół, a teraz jest główką u góry. Czułam jakieś dwa dni temu, że tak konkretnie rządzi w brzuszku i mówiłam do męża, że na moje się przekręcił jak nic. No i miałam racje. Teraz tylko żeby się znów obrócił

Do góry