reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej dziewczyny ;) poznajcie mojego kropka :)
1509434411-5891a5bb2de58306-aaaaaa.jpeg

Za trzy tygodnie wizyta i mam nadzieję że będzie serduszko [emoji173], badałam wczoraj będę i wynik 1126 :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super cieszę się udało I mnie już 4 dni poślizgu z @ a test dzisiaj negatywny.A już był duży promyk nadzieji

Za trzy tygodnie wizyta i mam nadzieję że będzie serduszko [emoji173], badałam wczoraj będę i wynik 1126 :)

27.06.17 Anastazja [*]
Aj gratuluję z całego serca[emoji7][emoji7][emoji7]zobaczysz, że teraz będzie wszystko dobrze[emoji11][emoji11][emoji11]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

27.06.17 Anastazja [*]
Witaj kropku :)
Gratuluję jeszcze raz i życzę nudnej ciąży [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? W obliczu zbliżającego się święta... ja na przekor wracam na do żywych :D
Wraz z orkanem Grzegorzem dopadla nas wszystkich grypa żołądkowa. No jakas masakra... pierwsze Karol ale prawdopodobnie przez to że był szczepiony to 3x zygnal 1xpuscil baka i przeszło :) . .. a my ze staruszkiem dwa dni później na zmianę- góra-dół, do tego drgawki i potworna temperatura bo miałam 39 nie do zbicia.. w tym wszystkim jeszcze malutki złapał i juz był komplet... a był taki nieznośny ze ja po ścianach chodziłam. Zatem trochę przeszlo i wracam do żywych :* no i do was ♡

@Marika92 piękna kropeczka :* ♡

reklama
Do góry