reklama
Ewelina271990
Fanka BB :)
Bardzo współczuję.Dziekuje wszystkim za słowa otuchy, naprawdę dużo to daje
2 miesiące temu też poroniłam w 10 tc.i mam nadzieję,że nie długo zobaczę 2 kreski
aga_agi
justys0702
Witaj.Hej dziewczyny, można dołączyć? Nie tak dawno straciłam Aniołka- w 9tc dowiedzialam sie, ze ciaza nie rozwija sie od 6tc. Ciezko bylo i jest nadal... ale jakos powoli wracam do życia, wrocilam do pracy. Jest ciezko, ale chec posiadania dziecka jest tak ogromna, że daje mi nadzieje na normalne zycie. Mam juz 7 letnią corke z bezproblemowej ciąży...
7.11 mam wizyte u gina i mam nadzieje, ze dostane zielone światlo. O poprzednia ciaże staralismy sie 5 miesiecy, ale 3 pierwsze cykle byly na chybił-trafił, a dwa ostatnie to starania na maksa mam nadzieje, ze teraz tez uda sie szybko zajsc...
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Kazda z nas Cie rozumie co wlasnie czujesz. Ale wiedz, ze jestesmy z Toba i mozesz pisac tutaj o wszystkim.
Dagaa11
Dziekuje dziewczyny każdej z osobna. Już wiem, że trafiłam w dobre miejsce. Nie moge doczekać się kolejnej kontrolnej wizyty u lekarza, żeby potwierdził, że wszystko po zabiegu wrociło do.normy. Psychicznie jestem jak najabrdziej gotowa na kolejne starania, mam nadzieje, że fizycznie też
justys0702
Gratuluje[emoji4]Hej dziewczyny poznajcie mojego kropka
Za trzy tygodnie wizyta i mam nadzieję że będzie serduszko [emoji173], badałam wczoraj będę i wynik 1126
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Teraz napewno wszystko bedzie dobrze[emoji4]
reklama
aga_agi
CudownieHej dziewczyny poznajcie mojego kropka
Za trzy tygodnie wizyta i mam nadzieję że będzie serduszko [emoji173], badałam wczoraj będę i wynik 1126
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3