reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Slicznotka Mala[emoji4]
Ale ten czas leci. Dopiero co pokazywalysmy testy ciazowe, a juz tulimy swoje Malenstwa[emoji7]

My juz po chrzcinach prawie 2 tyg[emoji4]
A Lilcia ma juz 7tygodni[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png
No to fakt czas strasznie szybko leci! Nie obejrzymy się a będziemy nasze dzieci do szkoły wuprawiać [emoji6] Dlatego teraz trzeba się cieszyć każdą chwilą bo te dzieci tak szybko rosną... [emoji173]

zrz62n0azj95ma8y.png

l22nkrhmws86rcyw.png

reklama
Dziękuję czujemy się dobrze wszystko poszło super synuś urodził się 24.10 o godzinie 8.42 wazyl 3700 i 59 długi [emoji7]
Jak go zobaczyłam byłam najszczesliwsza na świecie[emoji7][emoji9][emoji10]
Jesteśmy już w domku a mój synek jest przecydowny nie mogę się na niego napatrzec[emoji7][emoji16]Powiem Ci że po poronieniu ciężko mi było uwierzyć że doczekam się tego małego cudu a teraz wiem że marzenia się spełniają [emoji4][emoji16][emoji1]
A co tam u Was jak córeczka?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
gratulujemy ! :)
No to cudownie! Gratuluję Kochana i dużo zdrówka Wam życzę [emoji173][emoji8] Doskonale wiem o czym mówisz, Ja też mogłabym siedzieć i patrzeć na Helenkę bez końca [emoji7] U nas wszystko ok, malutka jest grzeczna ale niestety refluks nam doskwiera, jeden lek nam nie podpasował, dziś z apteki odbierzemy drugi- mam nadzieję że pomoże... Poza tym kompletuję strój na chrzciny, bo to już za miesiąc... Zamówiłam małej szpilki do sukienki, w sensie buciki na miękkim obcasie [emoji23][emoji23][emoji23] A to nasza Łobuziara [emoji7]
1509603910-f4eddfaf435d73bb-aaaaaa.jpeg

1509603922-6d66adfeb68f83b7-aaaaaa.jpeg

zrz62n0azj95ma8y.png

l22nkrhmws86rcyw.png
Jaka cudowna i faktycznie łobuziara :)

Hej dziewczyny pozdrawiam wszystkich po przerwie,
@AnetaManiak and @DorciaMamaOlka super brzuszki pięknie wyglądacie :) Mam nadzieje że ja tak kiedyś też będę wyglądać :)
@Marika92 gratulacje cudny kropek :) spokojnej i radosnej ciąży ci życzę
Do starających się dołączam @InezkaK @Ewela @mfifi04 i inni. Pierwszy nieudany miesiąc za mną teraz idzie nowy i nowa nadzieja. Jak tu się wyluzować i nie myśleć dziewczyny???
@Dagaa11 bardzo ci współczuję wiem jak to boli straciłam wyczekiwaną ciąże w 11 tyg. Światełko dla twojego Aniołka. Teraz już mamy zielone światło do starań zobaczysz u ciebie też tak będzie.

@AnetaManiak and @DorciaMamaOlka super brzuszki pięknie wyglądacie :) Mam nadzieje że ja tak kiedyś też będę wyglądać :)
Do starających się dołączam @InezkaK @Ewela @mfifi04 i inni. Pierwszy nieudany miesiąc za mną teraz idzie nowy i nowa nadzieja. Jak tu się wyluzować i nie myśleć dziewczyny???
@Dagaa11 bardzo ci współczuję wiem jak to boli straciłam wyczekiwaną ciąże w 11 tyg. Światełko dla twojego Aniołka. Teraz już mamy zielone światło do starań zobaczysz u ciebie też tak będzie.
Zajac czyms glowe. Choc czasami trudno [emoji21] nie ma sposobu na wyluzowanie. Jesli takowy jest chetnie go poznam.
Witam wsrod staraczek [emoji3]

☆ Walczyć o marzenia ☆

Po jakim czasie doatalas zielone swiatlo? :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Po jakim czasie doatalas zielone swiatlo? :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
@Dagaa11 Poroniłam 22 czerwca tego roku i zajeło mi 2 miesiące dojście do siebie bo miałam prawie cały czas krwawienie lub plamienie ( myślałam że z tego nie wyjdę). Lekarz kazał mi odczekać jeszcze wrzesień (@ powróciła do stanu z przed) i w październiku dostałam zielone światło. Ale wiem że dziewczyny szybciej wróciły do siebie mnie zajęło to trochę dłużej. Teraz dzięki Bogu jest dobrze tak jak było przed.

@Dagaa11 Poroniłam 22 czerwca tego roku i zajeło mi 2 miesiące dojście do siebie bo miałam prawie cały czas krwawienie lub plamienie ( myślałam że z tego nie wyjdę). Lekarz kazał mi odczekać jeszcze wrzesień (@ powróciła do stanu z przed) i w październiku dostałam zielone światło. Ale wiem że dziewczyny szybciej wróciły do siebie mnie zajęło to trochę dłużej. Teraz dzięki Bogu jest dobrze tak jak było przed.
Ojej, to faktycznie dlugo. Ja mialam po zbaiegu 3 dni mocne krwawienia, pozniej tydzien plamien i przeszlo. Okres dostalam po 33 dniach, czyli tak jak zawsze, wiec jestem.pelna nadzieji, ze wszystko juz ok :)

Ojej, to faktycznie dlugo. Ja mialam po zbaiegu 3 dni mocne krwawienia, pozniej tydzien plamien i przeszlo. Okres dostalam po 33 dniach, czyli tak jak zawsze, wiec jestem.pelna nadzieji, ze wszystko juz ok :)

Będzie dobrze dostaniesz zielone światło. Po pierwszej normalnej @ lekarz pozwala zacząć. Daj znać jak już będziesz po wizycie. Trzymam kciuki :)

Witajcie.
Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że znalazłam tą grupę.
Ale może najpierw opowiem coś o sobie.
Mam na imię Ola. W październiku 2016 roku urodziłam swoją ukochaną córeczkę, niestety mój mały skarb urodził się w 25 tc [emoji22]. Korbelka w dniu urodzin miała 760 g i mierzyła 34 cm. Moja dzielna waleczna córeczka walczyła 52 dni. Niestety przegrała [emoji24] nie jestem w stanie opisać tego co czułam trzymając swoje umierające dziecko w ramionach, nie jestem w stanie opisać co czułam widząc malutką białą trumienkę... nie jestem w stanie opisać co czułam w 1 rocznicę urodzin Kornelki, co czułam wczoraj stojąc nad grobem mojej córeczki [emoji22]
Poród prawdopodobnie został wywołany baterią e-coli, piszę prawdopodobnie bo nikt nie tłumaczył mi tego wtedy... może dlatego, że wtedy nie liczyło się dla mnie nic oprócz życia Kornelki...
W lipcu dostaliśmy zielone światło od mojego ginekologa, bardzo pragnę drogiego dziecka ale niestety strach jest silniejszy.
Boję się, że to wszystko się powtórzy.
Rozmawiałam z lekarzem, on twierdzi że nie muszę robić żadnych dodatkowych badań, posiew był ujemny wiec możemy się starać... ja jednak chciałabym sprawdzić wszytko, a nie wiem nawet od czego zacząć.

Przepraszam Was za tak chaotyczny wpis, ale nadal nie potrafię opisać wszystkich swoich uczuć i lęków.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry