reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Napisz mi proszę jakie badania robiłaś.Witaj bardzo mi przykro z powodu straty. Ja jestem po 2 poronieniach. Zrobilam odpowiednie badania i dzialam. Aktualnie mam 3 dpo i czekam na testowanie. Jak masz pytania to wal smialo [emoji3]
Walczyć o marzenia <3
Moj lekarz, ktoremu zresztą ufam bezgranicznie, bo naprawde jest doskonalym specjalista, twierdzi, ze raz moze zdazyc sie kazdej kobiecie. Nie zlecił mi zadnych badań, ale czekamy tez co pokaże kontrolne usg.
Dokladnie po 1 poronieniu nic sie nie robi. Moze byc przypadek. Ja skupialam sie na genetyce. Kariotyp trombofilia zespol antyfosfolipidowy. Skad jestes??Napisz mi proszę jakie badania robiłaś.
Moj lekarz, ktoremu zresztą ufam bezgranicznie, bo naprawde jest doskonalym specjalista, twierdzi, ze raz moze zdazyc sie kazdej kobiecie. Nie zlecił mi zadnych badań, ale czekamy tez co pokaże kontrolne usg.
☆ Walczyć o marzenia ☆
Witaj hmmm czy w szczęśliwą ciążę to nie wiem czy się udało zajść ale najważniejsze że są dwie kreski i mam nadzieję że dalej jakoś pójdzie i tym razem będzie dobrze po 4mc od straty zobaczyłam dwie kreseczki bez wielkiego starania sięDziękuję. Dziewczyny napiszcie mi w skrocie cos o sobie czy udało wam się zajsc w szczesliwa ciaze po poronieniach? To zawsze daje jakas nadzieje...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dagaa11
Czasami trzeba podsunac lekarzowi kilka propozycji [emoji3]
Kolo Poznania
☆ Walczyć o marzenia ☆
Cześć dziewczyny.
Nie odzywam się ale podczytuję
U nas sporo się dzieje, nie mam na nic czasu...
@InezkaK ehh szkoda że @ przyszła... Co do tego leku to ja nie znam, ale trzymam kciuki żeby okazał się u Ciebie strzałem w 10!
@mfifi04 trzymam kciuki
@Marika92 ale niespodzianka! Trzymam kciuki by wszystko było dobrze teraz i po cichu gratuluję. Kiedy wybierasz się do gin?
Ale ten czas leci dziewczyny, Wy już takie śliczne brzuszki
@Dagaa11 witaj. Przykro mi że musiałaś do nas dołączyć po jednej stracie raczej nie zleca się badań. Chyba że chce się coś robić prywatnie.
Ja jestem po 3 stratach (2 ciąże biochemiczne stracone ok. 6tc i trzecia ciąża obumarła w 16tc). Po ostatniej stracie miałam zabieg, lekarz wstępnie kazał zawiesić starania na 3 cykle, ostatecznie po 2 cyklach po kontroli dostaliśmy zielone światło. Zaszłam w ciążę pół roku po stracie i chociaż ciąża była problemowa (już od początku plamienia, potem skurcze i skracająca się szyjka plus cukrzyca) to urodziłam zdrową córkę, ma 2 lata i 3 miesiące w kolejną ciążę zaszłam w pierwszym cyklu starań (i to mimo karmienia piersią), i z tej ciąży mam 2,5 miesięcznego synka. Także nie można tracić nadziei trzymam kciuki by szybko udało Ci się zobaczyć 2 kreseczki i szczęśliwie donosić ciążę
Nie odzywam się ale podczytuję
U nas sporo się dzieje, nie mam na nic czasu...
@InezkaK ehh szkoda że @ przyszła... Co do tego leku to ja nie znam, ale trzymam kciuki żeby okazał się u Ciebie strzałem w 10!
@mfifi04 trzymam kciuki
@Marika92 ale niespodzianka! Trzymam kciuki by wszystko było dobrze teraz i po cichu gratuluję. Kiedy wybierasz się do gin?
Ale ten czas leci dziewczyny, Wy już takie śliczne brzuszki
@Dagaa11 witaj. Przykro mi że musiałaś do nas dołączyć po jednej stracie raczej nie zleca się badań. Chyba że chce się coś robić prywatnie.
Ja jestem po 3 stratach (2 ciąże biochemiczne stracone ok. 6tc i trzecia ciąża obumarła w 16tc). Po ostatniej stracie miałam zabieg, lekarz wstępnie kazał zawiesić starania na 3 cykle, ostatecznie po 2 cyklach po kontroli dostaliśmy zielone światło. Zaszłam w ciążę pół roku po stracie i chociaż ciąża była problemowa (już od początku plamienia, potem skurcze i skracająca się szyjka plus cukrzyca) to urodziłam zdrową córkę, ma 2 lata i 3 miesiące w kolejną ciążę zaszłam w pierwszym cyklu starań (i to mimo karmienia piersią), i z tej ciąży mam 2,5 miesięcznego synka. Także nie można tracić nadziei trzymam kciuki by szybko udało Ci się zobaczyć 2 kreseczki i szczęśliwie donosić ciążę
To super, że już dziś wizyta. Lepiej porządnie się obstawić lekami i na pewno będzie dobrze@90_natka dziś mam wizytę po potrzebne mi leki, zastrzyki więc pędem do lekarza by zapobiec czemuś złemu... Oby było dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
DorciaMamaOlka