reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama

Załączniki

• znicz.png
    znicz.png
    82,2 KB · Wyświetleń: 69
No jak tam Martusia się czujecie? Wszystko ok u Was? [emoji173]

w57v3e3kc5lxwrmy.png
Dziękuję czujemy się dobrze wszystko poszło super synuś urodził się 24.10 o godzinie 8.42 wazyl 3700 i 59 długi [emoji7]
Jak go zobaczyłam byłam najszczesliwsza na świecie[emoji7][emoji9][emoji10]
Jesteśmy już w domku a mój synek jest przecydowny nie mogę się na niego napatrzec[emoji7][emoji16]Powiem Ci że po poronieniu ciężko mi było uwierzyć że doczekam się tego małego cudu a teraz wiem że marzenia się spełniają [emoji4][emoji16][emoji1]
A co tam u Was jak córeczka?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;) poznajcie mojego kropka :)
1509434411-5891a5bb2de58306-aaaaaa.jpeg

Za trzy tygodnie wizyta i mam nadzieję że będzie serduszko [emoji173], badałam wczoraj będę i wynik 1126 :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śliczny kropek [emoji7] niech zdrowo rośnie
Kochana teraz na pewno będzie wszystko dobrze trzymam za Was kciuki [emoji4][emoji110]

Dziękuję czujemy się dobrze wszystko poszło super synuś urodził się 24.10 o godzinie 8.42 wazyl 3700 i 59 długi [emoji7]
Jesteśmy już w domku a mój synek jest przecydowny nie mogę się na niego napatrzec[emoji7][emoji16]Powiem Ci że po poronieniu ciężko mi było uwierzyć że doczekam się tego małego cudu a teraz wiem że marzenia się spełniają [emoji4][emoji16][emoji1]

Gratulacje kochana![emoji4]
Ciesze sie, ze masz juz synka przy sobie[emoji4]
Dokladnie, marzenia sie spelniaja![emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png

No to cudownie! Gratuluję Kochana i dużo zdrówka Wam życzę [emoji173][emoji8] Doskonale wiem o czym mówisz, Ja też mogłabym siedzieć i patrzeć na Helenkę bez końca [emoji7] U nas wszystko ok, malutka jest grzeczna ale niestety refluks nam doskwiera, jeden lek nam nie podpasował, dziś z apteki odbierzemy drugi- mam nadzieję że pomoże... Poza tym kompletuję strój na chrzciny, bo to już za miesiąc... Zamówiłam małej szpilki do sukienki, w sensie buciki na miękkim obcasie [emoji23][emoji23][emoji23] A to nasza Łobuziara [emoji7]
1509603910-f4eddfaf435d73bb-aaaaaa.jpeg

1509603922-6d66adfeb68f83b7-aaaaaa.jpeg

zrz62n0azj95ma8y.png

l22nkrhmws86rcyw.png

Aj cudowne wiadomości. Gratulacje i dużo dużo dużo zdrówka dla Was[emoji8][emoji8][emoji8]

Aj czytając takie wiadomości naprawdę aż się serce raduje[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja jeszcze niecałe 4 miesiące czekania na synka[emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to cudownie! Gratuluję Kochana i dużo zdrówka Wam życzę [emoji173][emoji8] Doskonale wiem o czym mówisz, Ja też mogłabym siedzieć i patrzeć na Helenkę bez końca [emoji7] U nas wszystko ok, malutka jest grzeczna ale niestety refluks nam doskwiera, jeden lek nam nie podpasował, dziś z apteki odbierzemy drugi- mam nadzieję że pomoże... Poza tym kompletuję strój na chrzciny, bo to już za miesiąc... Zamówiłam małej szpilki do sukienki, w sensie buciki na miękkim obcasie [emoji23][emoji23][emoji23] A to nasza Łobuziara [emoji7]
1509603910-f4eddfaf435d73bb-aaaaaa.jpeg

1509603922-6d66adfeb68f83b7-aaaaaa.jpeg

zrz62n0azj95ma8y.png

l22nkrhmws86rcyw.png
Slicznotka Mala[emoji4]
Ale ten czas leci. Dopiero co pokazywalysmy testy ciazowe, a juz tulimy swoje Malenstwa[emoji7]

My juz po chrzcinach prawie 2 tyg[emoji4]
A Lilcia ma juz 7tygodni[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png

Do góry