reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No wiem Kochana, że Ty też walczysz... z doświadczenia mogę stwierdzić, że mimo, iż nieraz ryczeć się chce i sił brak to dieta jest dobra. Przytyłam 5kg, a po porodzie wazyłam 7kg mniej niż przed ciążą.
Na pewno jest dobra, bo normalnie by się nie zwracało uwagi co się je,a tak są ograniczenia i dziecko nie je śmieci.Tylko systematyczność denerwuje, bo wszystko musi być zorganizowane pod posiłki.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na pewno jest dobra, bo normalnie by się nie zwracało uwagi co się je,a tak są ograniczenia i dziecko nie je śmieci.Tylko systematyczność denerwuje, bo wszystko musi być zorganizowane pod posiłki.

Tak to jest najbardziej uciążliwe- życie na zegarek...
Alunia a jak to się stało, że i u Ciebie tak wcześnie wykryli cc?

Tak to jest najbardziej uciążliwe- życie na zegarek...
Alunia a jak to się stało, że i u Ciebie tak wcześnie wykryli cc?
Moja mama ma cukrzycę i babcia chorowała .Ojciec tez ma problemy z cukrem i naczczo mi wyszedł podwyższony i odrazu,po tym był wywiad i skierowanie na glukozę.
Z tsh tez mi wyszła w ciąży niedoczynność tarczycy i endo mówi, że u mnie była już przed ciążą, bo prolaktyna jest powiązana z tarczyca.Dzis znowu -1 kg na wadze w czwartek mam wizytę u gina zobaczymy co mi powie na to.

@Anetka i @DorciaMamaOlka jakie piekne brzuszki [emoji182]
@ALUNIA i @aga agi dla malenkiego szczescia mozna znieść wszystko [emoji8]

@Ewela i @mfifi04 czekam na wasze dwie piekne kreseczki [emoji7]

Jestem z wami nadal tylko tak troszke po cichu [emoji12]u mnie niestety kolejny cykl stracony nie udalo sie przyszła@ i od dzisiaj biore nowy lek zamiast Clo dostałam Lamette czy słyszałyście cos na temat tego leku albo może któraś z was juz go brała ?....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, można dołączyć? Nie tak dawno straciłam Aniołka- w 9tc dowiedzialam sie, ze ciaza nie rozwija sie od 6tc. Ciezko bylo i jest nadal... ale jakos powoli wracam do życia, wrocilam do pracy. Jest ciezko, ale chec posiadania dziecka jest tak ogromna, że daje mi nadzieje na normalne zycie. Mam juz 7 letnią corke z bezproblemowej ciąży...
7.11 mam wizyte u gina i mam nadzieje, ze dostane zielone światlo. O poprzednia ciaże staralismy sie 5 miesiecy, ale 3 pierwsze cykle byly na chybił-trafił, a dwa ostatnie to starania na maksa :) mam nadzieje, ze teraz tez uda sie szybko zajsc...

Witaj Daga :) bardzo mi przykro z powodu straty aniołka :( tu na pewno znajdziesz wsparcie i zrozumienie :) jak będziesz miała pytanie to pisz śmiało :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję. Dziewczyny napiszcie mi w skrocie cos o sobie :) czy udało wam się zajsc w szczesliwa ciaze po poronieniach? To zawsze daje jakas nadzieje...

reklama
Dziękuję. Dziewczyny napiszcie mi w skrocie cos o sobie :) czy udało wam się zajsc w szczesliwa ciaze po poronieniach? To zawsze daje jakas nadzieje...
Witaj bardzo mi przykro z powodu straty. Ja jestem po 2 poronieniach. Zrobilam odpowiednie badania i dzialam. Aktualnie mam 3 dpo i czekam na testowanie. Jak masz pytania to wal smialo [emoji3]

Walczyć o marzenia <3

Do góry