reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Mama2013 cos mi dzwoni ;) dziekuje ci bardzo :) wszelkie kciuki mile widziane bo dzis zaczelam plamic i poprostu plakac mi sie chce. Juz mam najczarniejsze mysli

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kari21 - trzymam kciuki mocno [emoji106][emoji106][emoji106] musi być dobrze trzeba być dobrej myśli choć wiem , że czasem jest inaczej.
@mama2013 poczekam do okresu i działam od nowa [emoji2]musi się udać [emoji2][emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś u lekarza żeby wypisał mi jeszcze zwolnienie i pokazałam mu wynik z krwi jest 104 mówił,żeby powtórzyć jeszcze w piątek i jak będzie rosło to zadzwonić.Zrobił usg i nic nie widać jak narazie mam jakoś dobre przeczucia oby nie były mylne.Teraz zostało czekać do piątku

Byłam dziś u lekarza żeby wypisał mi jeszcze zwolnienie i pokazałam mu wynik z krwi jest 104 mówił,żeby powtórzyć jeszcze w piątek i jak będzie rosło to zadzwonić.Zrobił usg i nic nie widać jak narazie mam jakoś dobre przeczucia oby nie były mylne.Teraz zostało czekać do piątku
Trzymam kciuki kochana :) musi być dobrze....Wszystko pięknie sie rozwinie i za 9 mc bedziesz prowadzać wózeczek :)

Ewarut ja to sie juz boje pomyslec pozytywnie ze sie nastawie na dobre i znowu w sekundzie sie wszystko zawali. Tak bylo od zawsze, najpierw myslalam ze nie poronie drugi raz, potem ze trzeci to juz niemozliwe a teraz zwyczajnie strach pomyslec ze te plamienia to nic... tylko czlowiek panikuje i sie boi :(

Ewarut ja to sie juz boje pomyslec pozytywnie ze sie nastawie na dobre i znowu w sekundzie sie wszystko zawali. Tak bylo od zawsze, najpierw myslalam ze nie poronie drugi raz, potem ze trzeci to juz niemozliwe a teraz zwyczajnie strach pomyslec ze te plamienia to nic... tylko czlowiek panikuje i sie boi :(

Ale kiedyś musi być dobrze....przecież do końca życia nie możemy wycierać tylko łez smutku....

Ja czekam do końca tygodnia na @ jeśli nie to idę do lekarza....

@Ewarut mi lekarka mowila ze mam koniecznie odczekac 3m. A jak poszlam do lekarza juz w ciazy to powiedzial ze dlugo nie czekalismy ale wszystko narazie dobrze :)
@kari21 moze bedzie dobrze ja tez na poczatku krwawilam i myslalam ze to okres :) staraj sie nie stresowac

@Ewarut mi lekarka mowila ze mam koniecznie odczekac 3m. A jak poszlam do lekarza juz w ciazy to powiedzial ze dlugo nie czekalismy ale wszystko narazie dobrze :)
@kari21 moze bedzie dobrze ja tez na poczatku krwawilam i myslalam ze to okres :) staraj sie nie stresowac
I będzie dobrze zobaczysz ...Ja czekam do @ i szaleje :p co ma byc to i tak będzie , a dziś przewitam męża z butelką wina i kolacja :)

reklama

Kari nie znam Twojej historii, ale jedno co mogę napisać to że nie wolno tracić nadziei. Ja jestem po trzech stratach, w tym jednej dość późnej bo w 16tc. Ale kolejne dwie ciąże zakończyły się szczęśliwie i mam teraz dwójkę wspaniałych maluchów (choć w ciąży po ostatniej stracie od początku były problemy-plamienia, skurcze, skracająca się szyjka. Potem jeszcze cukrzyca ciążowa. Ale donosiłam do 37tc) . Nie trać nadziei :)

@Ewarut ja po zabiegu dostałam @ dopiero po ponad 6 tygodniach. Dużo też zależy od tego na jakim etapie straciłaś ciążę, jak szybko beta spada. Skoro test negatywny to znaczy że beta już spadła więc zapewne lada dzień przyjdzie @.

Do góry