reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Mama2013 cos mi dzwoni ;) dziekuje ci bardzo :) wszelkie kciuki mile widziane bo dzis zaczelam plamic i poprostu plakac mi sie chce. Juz mam najczarniejsze mysli

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kari21 - trzymam kciuki mocno [emoji106][emoji106][emoji106] musi być dobrze trzeba być dobrej myśli choć wiem , że czasem jest inaczej.
@mama2013 poczekam do okresu i działam od nowa [emoji2]musi się udać [emoji2][emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś u lekarza żeby wypisał mi jeszcze zwolnienie i pokazałam mu wynik z krwi jest 104 mówił,żeby powtórzyć jeszcze w piątek i jak będzie rosło to zadzwonić.Zrobił usg i nic nie widać jak narazie mam jakoś dobre przeczucia oby nie były mylne.Teraz zostało czekać do piątku

Byłam dziś u lekarza żeby wypisał mi jeszcze zwolnienie i pokazałam mu wynik z krwi jest 104 mówił,żeby powtórzyć jeszcze w piątek i jak będzie rosło to zadzwonić.Zrobił usg i nic nie widać jak narazie mam jakoś dobre przeczucia oby nie były mylne.Teraz zostało czekać do piątku
Trzymam kciuki kochana :) musi być dobrze....Wszystko pięknie sie rozwinie i za 9 mc bedziesz prowadzać wózeczek :)

Ewarut ja to sie juz boje pomyslec pozytywnie ze sie nastawie na dobre i znowu w sekundzie sie wszystko zawali. Tak bylo od zawsze, najpierw myslalam ze nie poronie drugi raz, potem ze trzeci to juz niemozliwe a teraz zwyczajnie strach pomyslec ze te plamienia to nic... tylko czlowiek panikuje i sie boi :(

Ewarut ja to sie juz boje pomyslec pozytywnie ze sie nastawie na dobre i znowu w sekundzie sie wszystko zawali. Tak bylo od zawsze, najpierw myslalam ze nie poronie drugi raz, potem ze trzeci to juz niemozliwe a teraz zwyczajnie strach pomyslec ze te plamienia to nic... tylko czlowiek panikuje i sie boi :(

Ale kiedyś musi być dobrze....przecież do końca życia nie możemy wycierać tylko łez smutku....

Ja czekam do końca tygodnia na @ jeśli nie to idę do lekarza....

@Ewarut mi lekarka mowila ze mam koniecznie odczekac 3m. A jak poszlam do lekarza juz w ciazy to powiedzial ze dlugo nie czekalismy ale wszystko narazie dobrze :)
@kari21 moze bedzie dobrze ja tez na poczatku krwawilam i myslalam ze to okres :) staraj sie nie stresowac

@Ewarut mi lekarka mowila ze mam koniecznie odczekac 3m. A jak poszlam do lekarza juz w ciazy to powiedzial ze dlugo nie czekalismy ale wszystko narazie dobrze :)
@kari21 moze bedzie dobrze ja tez na poczatku krwawilam i myslalam ze to okres :) staraj sie nie stresowac
I będzie dobrze zobaczysz ...Ja czekam do @ i szaleje :p co ma byc to i tak będzie , a dziś przewitam męża z butelką wina i kolacja :)

reklama

Kari nie znam Twojej historii, ale jedno co mogę napisać to że nie wolno tracić nadziei. Ja jestem po trzech stratach, w tym jednej dość późnej bo w 16tc. Ale kolejne dwie ciąże zakończyły się szczęśliwie i mam teraz dwójkę wspaniałych maluchów (choć w ciąży po ostatniej stracie od początku były problemy-plamienia, skurcze, skracająca się szyjka. Potem jeszcze cukrzyca ciążowa. Ale donosiłam do 37tc) . Nie trać nadziei :)

@Ewarut ja po zabiegu dostałam @ dopiero po ponad 6 tygodniach. Dużo też zależy od tego na jakim etapie straciłaś ciążę, jak szybko beta spada. Skoro test negatywny to znaczy że beta już spadła więc zapewne lada dzień przyjdzie @.

Do góry