reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Czy 3 tyg po poronieniu samoistnym w którym wszystko odrazu się wyczyściło może test pokazywać pozytywny i dodam,że mam delikatne dolegliwośći jak na początku ciąży..Zrobiłam jeszcze test z krwi i za dwa dni powtórzę i w sumie okaże się.Dużo czytałam,że dziewczyny po poronieniu samoistnym szybko znowu byli w ciąży

reklama
@Ewarut ja dostalam pierwszego okresu po 6 tyg. Ale juz nastepna @ nie przyszla a okazalo sie ze jestem w ciazy i tez wlasnie sie dziwilam bo nie mialam bolu piersi dopiero w 8tc zaczely mnie bolec mialam lekkie krwawienia i jestem na luteinie :) wiec wszystko moze sie zdarzyc
Gratuluje wszystkim komu udalo sie zajsc w ciaze :) caly czas was podczytuje
Trzymam kciuki zeby wszystkim dziewczynom sie udalo ✊✊✊
Zycze milego dnia :)

Ewela zdrowiej szybko Kochana. Uda się, uda nawet tak nie myśl. U nas M był przeziębiony jak cholera i zobacz... Nawet w sumie przytulanek nie było za dużo bo nie było jak.
Oj drugi tydzień już na zwolnieniu się lenie. Może przez to chorobę tak mnie nachodzą takie myśli. A Ty jak się czujesz ? Umówiłaś się już do lekarza?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Sie nie martw napewno Ci sie uda zajsc w ciaze :) trzymam za Ciebie kciuki [emoji110][emoji110]
Lekarz Ci mowil zeby ile tam odczekac z ciaza ?
Jeden twierdzi że koniecznie 3 mc a drugi mówi że wszystko ładnie się goi i po mc można. I kogo tu słuchać.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy 3 tyg po poronieniu samoistnym w którym wszystko odrazu się wyczyściło może test pokazywać pozytywny i dodam,że mam delikatne dolegliwośći jak na początku ciąży..Zrobiłam jeszcze test z krwi i za dwa dni powtórzę i w sumie okaże się.Dużo czytałam,że dziewczyny po poronieniu samoistnym szybko znowu byli w ciąży
Może tak być historia @InezkaK to pokazała.
Oj drugi tydzień już na zwolnieniu się lenie. Może przez to chorobę tak mnie nachodzą takie myśli. A Ty jak się czujesz ? Umówiłaś się już do lekarza?

Ty weź kochana odpoczywaj, wciągaj głupie seriale i się ralaksuj, przynajmniej się mocno staraj ☺
A ja czuję się na pewno lepiej niż w zeszłym tygodniu, do lekarza jeszcze nie dzwoniłam.

Może tak być historia @InezkaK to pokazała.

Ty weź kochana odpoczywaj, wciągaj głupie seriale i się ralaksuj, przynajmniej się mocno staraj [emoji5]
A ja czuję się na pewno lepiej niż w zeszłym tygodniu, do lekarza jeszcze nie dzwoniłam.
Życzę wam duzo zdrówka [emoji11]

reklama
Ewarut przykro mi :(

Kari21 bardzo, bardzo mocno trzymam za Was kciuki! Pewnie mnie nie kojarzysz, ale ja kojarzę Cię z czerwcówek '13

Do góry