reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Tak jak Dorcia pisze po zabiegu płodność wraca od razu i ciąża jak naj bardziej możliwa jak doszło do współżycia bez zabezpieczania.Jest wiele takich przypadków.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli niesie to za sobą ryzyko bo to za wcześnie?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magnez,acard,dupka,zastrzyki i witaminy np.Pregna :) będzie wszystko dobrze teraz :) kochana a B6 i B12 też bierzesz w metyliwej formie?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie o magnez musze gin zapytac o o te b6 i b12. Nie lubie niczego na wlasna reke brac[emoji57]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli niesie to za sobą ryzyko bo to za wcześnie?

Nigdy nie wiadomo do końca jak to będzie.Najlepiej od razu po pozytywnym teście iść do gina po coś na podtrzymanie.Ja zaszłam po 5 ,a i tak były plamienia ,a od początku na luteinie.Trzeba być cały czas pozytywnej myśli,bo to dużo daje.Na pewno po tak krótkim czasie jest to ciąża przy której trzeba szczególnie uważać i zwolnić.Czytałam kiedy o tym to dużo dziewczyn szczęśliwie donosilo tak szybą ciaze.Każdy organizm inaczej reaguje i każdy inaczej się regeneruje.

Nigdy nie wiadomo do końca jak to będzie.Najlepiej od razu po pozytywnym teście iść do gina po coś na podtrzymanie.Ja zaszłam po 5 ,a i tak były plamienia ,a od początku na luteinie.Trzeba być cały czas pozytywnej myśli,bo to dużo daje.Na pewno po tak krótkim czasie jest to ciąża przy której trzeba szczególnie uważać i zwolnić.Czytałam kiedy o tym to dużo dziewczyn szczęśliwie donosilo tak szybą ciaze.Każdy organizm inaczej reaguje i każdy inaczej się regeneruje.

Dziękuję [emoji2][emoji2] w środę zrobię test jeśli @ nie przyjdzie.

Dziękuję [emoji2][emoji2] w środę zrobię test jeśli @ nie przyjdzie.

Tak na prawdę to nie ma naukowo udowodnionych dowodów na to,że szybkie zajście w kolejną ciążę zakończy się podobnie...jeśli organizm jest gotowy to dojdzie do zapłodnienia :) życzę jak najlepiej :) ja bardzo chciałam zajść od razu po zabiegu,ale nie udało się ....zaszlam w ciążę w 4 cyklu

Byłam dzisiaj u lekarza, głos odzyskałam ale zapalenie oskrzeli nadal się utrzymuje znowu dostałam antybiotyk ale ten bezpieczny w razie co. Chociaż nie nastawiam się na nic dobrego przez to chorobę. Już czasami mi się wydaje że nigdy się nie uda.
Cieszę się że jest tu tyle radości i pozytywnych wieści aż miło na serduszku się robi

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dzisiaj u lekarza, głos odzyskałam ale zapalenie oskrzeli nadal się utrzymuje znowu dostałam antybiotyk ale ten bezpieczny w razie co. Chociaż nie nastawiam się na nic dobrego przez to chorobę. Już czasami mi się wydaje że nigdy się nie uda.
Cieszę się że jest tu tyle radości i pozytywnych wieści aż miło na serduszku się robi

Ewelus wierzę,że i do Ciebie uśmiechnie się szczęście :)

Tak na prawdę to nie ma naukowo udowodnionych dowodów na to,że szybkie zajście w kolejną ciążę zakończy się podobnie...jeśli organizm jest gotowy to dojdzie do zapłodnienia :) życzę jak najlepiej :) ja bardzo chciałam zajść od razu po zabiegu,ale nie udało się ....zaszlam w ciążę w 4 cyklu

Dziękuję [emoji8] poczekam do środy. Dziś bolą jajniki jak na okres. Mam wszystkie objawy ciążowe po za bólem piersi.

reklama

Ewela zdrowiej szybko Kochana. Uda się, uda nawet tak nie myśl. U nas M był przeziębiony jak cholera i zobacz... Nawet w sumie przytulanek nie było za dużo bo nie było jak.

Do góry