reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 jak może być ciąża skoro jestem 5 tydzień po łyżeczkowaniu, okresu jeszcze nie miałam więc ciąża raczej nie możliwa.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lyzeczkowanie traktujesz jak pierwszy dzień @ :) płodność wraca od razu ....więc ciąża jest możliwa jeśli wspolzylas :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aga_agi gratuluję [emoji16][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Ja mam pytanie odnośnie pierwszej @ po zabiegu. Jestem 5 tyg po a dalej cisza nie nadchodzi @. Czy jest coś nie tak?

Moja jakos kolo 5 tygodni przyszla

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka jak sie czujesz? Jak corka?

Dziś ma dzień lenia :( brzuch boli jak na @ ale staram się nie swirowac :) poza tym chyba mam zapalenie pęcherza bo coś mnie pibolewa :( widziałam,że masz ustalony plan działania :) zobacz ha na tych samych lekach prawie 20 tc

Dziś ma dzień lenia :( brzuch boli jak na @ ale staram się nie swirowac :) poza tym chyba mam zapalenie pęcherza bo coś mnie pibolewa :( widziałam,że masz ustalony plan działania :) zobacz ha na tych samych lekach prawie 20 tc

Tak plan juz jest jutro wizyta u gin i dzialamy. Hepatyne acard, kwas metylowy cos dodatkowo bierzesz?
Nie martw sie wszystko bedzie dobrze.

Dziękuję bardzo dziewczyny za gratulacje. Jestem bardzo dobrej myśli, w każdym miesiącu odkąd jestem na wątku są jakieś dobre wiadomości. I mam nadzieję, że już nie długo wątek zostanie pusty.
@mfifi super oby plan zadziałał

@alunia87 jak może być ciąża skoro jestem 5 tydzień po łyżeczkowaniu, okresu jeszcze nie miałam więc ciąża raczej nie możliwa.

Tak jak Dorcia pisze po zabiegu płodność wraca od razu i ciąża jak naj bardziej możliwa jak doszło do współżycia bez zabezpieczania.Jest wiele takich przypadków.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak plan juz jest jutro wizyta u gin i dzialamy. Hepatyne acard, kwas metylowy cos dodatkowo bierzesz?
Nie martw sie wszystko bedzie dobrze.

Magnez,acard,dupka,zastrzyki i witaminy np.Pregna :) będzie wszystko dobrze teraz :) kochana a B6 i B12 też bierzesz w metyliwej formie?

Do góry