reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Boziu Kochany!!!! Aga jak Ja się cieszę!!!!! Gratuluję i trzymam mocno mocno kciuki za kropeczka!!!! Cudowna wiadomość z samego rana!!!!!Witajcie Kochane, od jakiegoś tygodnia coś niedobrego się ze mą działo, czułam ciągłe pragnienie, wypijałam po 2 litry wody dziennie (co raczej mi się nie zdarzało). Jak miałam dłuższą przerwę w jedzeniu niż 3 godziny, kręciło mi się w głowie i robiło słabo. Zasypiałam przed telewizorem oglądając film. Do @ zostały 4 dni, no ale wczoraj się odważyłam... i oto ona druga cudowna kreseczka
Nadal w to nie wierzę... wróciłam do pracy skończyło się ciągłe myślenie o dniach płodnych o tych wszystkich około ciążowych sprawach i jest...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Az sie sama buzia usmiecha na takie widoki[emoji4]Witajcie Kochane, od jakiegoś tygodnia coś niedobrego się ze mą działo, czułam ciągłe pragnienie, wypijałam po 2 litry wody dziennie (co raczej mi się nie zdarzało). Jak miałam dłuższą przerwę w jedzeniu niż 3 godziny, kręciło mi się w głowie i robiło słabo. Zasypiałam przed telewizorem oglądając film. Do @ zostały 4 dni, no ale wczoraj się odważyłam... i oto ona druga cudowna kreseczka
Nadal w to nie wierzę... wróciłam do pracy skończyło się ciągłe myślenie o dniach płodnych o tych wszystkich około ciążowych sprawach i jest...
Gratuluje kochana![emoji4]
××Ewela××
Gratulacje [emoji7] strasznie sie cieszę to super wiadomość [emoji4]Witajcie Kochane, od jakiegoś tygodnia coś niedobrego się ze mą działo, czułam ciągłe pragnienie, wypijałam po 2 litry wody dziennie (co raczej mi się nie zdarzało). Jak miałam dłuższą przerwę w jedzeniu niż 3 godziny, kręciło mi się w głowie i robiło słabo. Zasypiałam przed telewizorem oglądając film. Do @ zostały 4 dni, no ale wczoraj się odważyłam... i oto ona druga cudowna kreseczka
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Super jak widać psychika u Ciebie robiła swoje.Po cichu już ci gratuluje [emoji16][emoji2].Witajcie Kochane, od jakiegoś tygodnia coś niedobrego się ze mą działo, czułam ciągłe pragnienie, wypijałam po 2 litry wody dziennie (co raczej mi się nie zdarzało). Jak miałam dłuższą przerwę w jedzeniu niż 3 godziny, kręciło mi się w głowie i robiło słabo. Zasypiałam przed telewizorem oglądając film. Do @ zostały 4 dni, no ale wczoraj się odważyłam... i oto ona druga cudowna kreseczka
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Nie mi chyba po 6 tygodniach dopiero przyszła.Odczekaj jeszcze trochę, a jak się nie pojawi to idź do gina,po coś na wywołanie jak jesteś pewna, że to nie ciąża.@aga_agi gratuluję [emoji16][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Ja mam pytanie odnośnie pierwszej @ po zabiegu. Jestem 5 tyg po a dalej cisza nie nadchodzi @. Czy jest coś nie tak?
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama