reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witajcie Kochane, od jakiegoś tygodnia coś niedobrego się ze mą działo, czułam ciągłe pragnienie, wypijałam po 2 litry wody dziennie (co raczej mi się nie zdarzało). Jak miałam dłuższą przerwę w jedzeniu niż 3 godziny, kręciło mi się w głowie i robiło słabo. Zasypiałam przed telewizorem oglądając film. Do @ zostały 4 dni, no ale wczoraj się odważyłam... i oto ona druga cudowna kreseczka :)
Nadal w to nie wierzę... wróciłam do pracy skończyło się ciągłe myślenie o dniach płodnych o tych wszystkich około ciążowych sprawach i jest...
Boziu Kochany!!!! Aga jak Ja się cieszę!!!!! Gratuluję i trzymam mocno mocno kciuki za kropeczka!!!! Cudowna wiadomość z samego rana!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Kochane, od jakiegoś tygodnia coś niedobrego się ze mą działo, czułam ciągłe pragnienie, wypijałam po 2 litry wody dziennie (co raczej mi się nie zdarzało). Jak miałam dłuższą przerwę w jedzeniu niż 3 godziny, kręciło mi się w głowie i robiło słabo. Zasypiałam przed telewizorem oglądając film. Do @ zostały 4 dni, no ale wczoraj się odważyłam... i oto ona druga cudowna kreseczka :)
Nadal w to nie wierzę... wróciłam do pracy skończyło się ciągłe myślenie o dniach płodnych o tych wszystkich około ciążowych sprawach i jest...
Az sie sama buzia usmiecha na takie widoki[emoji4]
Gratuluje kochana![emoji4]

iv09zbmh7iau1b0h.png

Gratulacje [emoji7] strasznie sie cieszę to super wiadomość [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Super jak widać psychika u Ciebie robiła swoje.Po cichu już ci gratuluje [emoji16][emoji2].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@aga_agi gratuluję [emoji16][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Ja mam pytanie odnośnie pierwszej @ po zabiegu. Jestem 5 tyg po a dalej cisza nie nadchodzi @. Czy jest coś nie tak?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@aga_agi gratuluję [emoji16][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Ja mam pytanie odnośnie pierwszej @ po zabiegu. Jestem 5 tyg po a dalej cisza nie nadchodzi @. Czy jest coś nie tak?

Nie mi chyba po 6 tygodniach dopiero przyszła.Odczekaj jeszcze trochę, a jak się nie pojawi to idź do gina,po coś na wywołanie jak jesteś pewna, że to nie ciąża.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 jak może być ciąża skoro jestem 5 tydzień po łyżeczkowaniu, okresu jeszcze nie miałam więc ciąża raczej nie możliwa.

Do góry