reklama
alunia87
Fanka BB :)
Okazuje się ze z dzieckiem wszystko w porządku.Jest zarodek i tętno.Tsh za wysokie do zbicia,a lekarz nie widział w nim problemu.Mam skierowanie na badania, ale nie wiem czy to prywatnie,bo się nie spytałam.,ale raczej tak.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
A nie mówiłam!!!! Jak się Cieszę!!!! Następnym razem proszę się Mnie słuchać!!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Okazuje się ze z dzieckiem wszystko w porządku.Jest zarodek i tętno.Tsh za wysokie do zbicia,a lekarz nie widział w nim problemu.Mam skierowanie na badania, ale nie wiem czy to prywatnie,bo się nie spytałam.,ale raczej tak.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
justys0702
Widzisz, mowilysmy, ze bedzie serduszko! A Ty juz chcialas luteine odstawic. Bardzo sie ciesze[emoji4] i Co gratuluje[emoji4]Okazuje się ze z dzieckiem wszystko w porządku.Jest zarodek i tętno.Tsh za wysokie do zbicia,a lekarz nie widział w nim problemu.Mam skierowanie na badania, ale nie wiem czy to prywatnie,bo się nie spytałam.,ale raczej tak.
Dziewczynki nadrabiam forum tzn. bardzo chciałam ale maly się już budzi
u mnie teraz ogrom spraw i bardzo ale to bardzo was zaniedbuje. Mąż dzielnie zajmuje się chłopakami a raczej dzielnie zostawia małego teściowej i nie obchodzi go czy ona chce czy nie jak wracam z pracy o 16tej to już prawie w drzwiach go dostaje i tak z nim potem gotuje moim chłopakom, spaceruje, sprzątam itp. O 21szej klade go spać a o 21.05 śpie ja bo o 5 wstaje. Może kiedyś uda mi się was doczytać i odnieść do waszych postów. W tym tygodniu wybieramy się na wakacje na Węgry wiec musze ogarnąć temat oraż prace bo ledwo co wrocilam a już mnie nie będzie
Wszystkim nowym koleżankom polecam temat z naszym leczeniem (szkoda tylko że nie ma teraz chętnych do uzupełniania tego tematu lub tego o staraczkach bo wielu dziewczynom pomógł! może jednak któraś się skusi i tematy nie umrą śmiercią przez zapomnienie!
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Link do: "Staraczki" lista oraz historia
Pamiętam o was ♡
u mnie teraz ogrom spraw i bardzo ale to bardzo was zaniedbuje. Mąż dzielnie zajmuje się chłopakami a raczej dzielnie zostawia małego teściowej i nie obchodzi go czy ona chce czy nie jak wracam z pracy o 16tej to już prawie w drzwiach go dostaje i tak z nim potem gotuje moim chłopakom, spaceruje, sprzątam itp. O 21szej klade go spać a o 21.05 śpie ja bo o 5 wstaje. Może kiedyś uda mi się was doczytać i odnieść do waszych postów. W tym tygodniu wybieramy się na wakacje na Węgry wiec musze ogarnąć temat oraż prace bo ledwo co wrocilam a już mnie nie będzie
Wszystkim nowym koleżankom polecam temat z naszym leczeniem (szkoda tylko że nie ma teraz chętnych do uzupełniania tego tematu lub tego o staraczkach bo wielu dziewczynom pomógł! może jednak któraś się skusi i tematy nie umrą śmiercią przez zapomnienie!
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Link do: "Staraczki" lista oraz historia
Pamiętam o was ♡
A widzisz, mówiłam że wszystko zależy od jakości sprzętu a dodatkowo każdy dzień na tak wczesnym etapie robi ogromną różnicę! Mam nadzieję, że teraz już humor u Ciebie lepszy i już się tak nie stresujeszOkazuje się ze z dzieckiem wszystko w porządku.Jest zarodek i tętno.Tsh za wysokie do zbicia,a lekarz nie widział w nim problemu.Mam skierowanie na badania, ale nie wiem czy to prywatnie,bo się nie spytałam.,ale raczej tak.
Co do badań to jeśli wizyta była prywatna to z tym skierowaniem niestety będziesz płacić za badania.
alunia87
Tak też myślałam [emoji17].W poniedziałek pójdę do swojego lekarza rodzinnego i od niego wyciągnę cześć na NFZ, a resztę zrobię prywatnie.Bo juz chce mieć założona kartę ciąży.A widzisz, mówiłam że wszystko zależy od jakości sprzętu a dodatkowo każdy dzień na tak wczesnym etapie robi ogromną różnicę! Mam nadzieję, że teraz już humor u Ciebie lepszy i już się tak nie stresujesz
Co do badań to jeśli wizyta była prywatna to z tym skierowaniem niestety będziesz płacić za badania.
Na takie podstawowe na pewno coś Ci rodzinny wypisze ale na specjalistyczne niestety nie będzie mógł-zależy na co masz zbadać na początek. A to lekarz uzależnił założenie karty ciąży od wyników? W sensie że od zrobienia badań? Przenosisz się do tego lekarza prywatnie?Tak też myślałam [emoji17].W poniedziałek pójdę do swojego lekarza rodzinnego i od niego wyciągnę cześć na NFZ, a resztę zrobię prywatnie.Bo juz chce mieć założona kartę ciąży.
reklama
alunia87
Nie ale chciała bym jakieś zrobić już.Bo wizytę mam za 2 tygodnie,a to będzie 9 tydz.I najwyższa pora na kartę ciąży.Na tej liście jest tyle badań,że nie wiem czy jest sens wszystkie robić.Nawet nie wiem, co to są te nie które [emoji23][emoji23].A grupę krwi robią na nfz?Na takie podstawowe na pewno coś Ci rodzinny wypisze ale na specjalistyczne niestety nie będzie mógł-zależy na co masz zbadać na początek. A to lekarz uzależnił założenie karty ciąży od wyników? W sensie że od zrobienia badań? Przenosisz się do tego lekarza prywatnie?