reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Okazuje się ze z dzieckiem wszystko w porządku.Jest zarodek i tętno.Tsh za wysokie do zbicia,a lekarz nie widział w nim problemu.Mam skierowanie na badania, ale nie wiem czy to prywatnie,bo się nie spytałam.,ale raczej tak.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie mówiłam!!!! Jak się Cieszę!!!! Następnym razem proszę się Mnie słuchać!!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 i jeszcze jedno. Jeżeli masz taką możliwość to lepiej zmień tego lekarza. Wiem, że innych masz daleko i do tego prywatnie ale jak ma Ciebie to wszystko tyle nerwów kosztować to chyba lepiej zaryzykować i mieć konkretnego lekarza.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Okazuje się ze z dzieckiem wszystko w porządku.Jest zarodek i tętno.Tsh za wysokie do zbicia,a lekarz nie widział w nim problemu.Mam skierowanie na badania, ale nie wiem czy to prywatnie,bo się nie spytałam.,ale raczej tak.

Widzisz, mowilysmy, ze bedzie serduszko! A Ty juz chcialas luteine odstawic. Bardzo sie ciesze[emoji4] i Co gratuluje[emoji4]

f2w3yx8d527fn6nf.png

Dziewczynki nadrabiam forum tzn. bardzo chciałam ale maly się już budzi :)
u mnie teraz ogrom spraw i bardzo ale to bardzo was zaniedbuje. Mąż dzielnie zajmuje się chłopakami a raczej dzielnie zostawia małego teściowej i nie obchodzi go czy ona chce czy nie :) jak wracam z pracy o 16tej to już prawie w drzwiach go dostaje i tak z nim potem gotuje moim chłopakom, spaceruje, sprzątam itp. O 21szej klade go spać a o 21.05 śpie ja bo o 5 wstaje. Może kiedyś uda mi się was doczytać i odnieść do waszych postów. W tym tygodniu wybieramy się na wakacje na Węgry wiec musze ogarnąć temat oraż prace bo ledwo co wrocilam a już mnie nie będzie ;)
Wszystkim nowym koleżankom polecam temat z naszym leczeniem (szkoda tylko że nie ma teraz chętnych do uzupełniania tego tematu lub tego o staraczkach bo wielu dziewczynom pomógł! :( może jednak któraś się skusi i tematy nie umrą śmiercią przez zapomnienie!
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Link do: "Staraczki" lista oraz historia
Pamiętam o was ♡

A widzisz, mówiłam że wszystko zależy od jakości sprzętu a dodatkowo każdy dzień na tak wczesnym etapie robi ogromną różnicę! Mam nadzieję, że teraz już humor u Ciebie lepszy i już się tak nie stresujesz :)
Co do badań to jeśli wizyta była prywatna to z tym skierowaniem niestety będziesz płacić za badania.

A widzisz, mówiłam że wszystko zależy od jakości sprzętu a dodatkowo każdy dzień na tak wczesnym etapie robi ogromną różnicę! Mam nadzieję, że teraz już humor u Ciebie lepszy i już się tak nie stresujesz :)
Co do badań to jeśli wizyta była prywatna to z tym skierowaniem niestety będziesz płacić za badania.
Tak też myślałam [emoji17].W poniedziałek pójdę do swojego lekarza rodzinnego i od niego wyciągnę cześć na NFZ, a resztę zrobię prywatnie.Bo juz chce mieć założona kartę ciąży.

Tak też myślałam [emoji17].W poniedziałek pójdę do swojego lekarza rodzinnego i od niego wyciągnę cześć na NFZ, a resztę zrobię prywatnie.Bo juz chce mieć założona kartę ciąży.

Na takie podstawowe na pewno coś Ci rodzinny wypisze ale na specjalistyczne niestety nie będzie mógł-zależy na co masz zbadać na początek. A to lekarz uzależnił założenie karty ciąży od wyników? W sensie że od zrobienia badań? Przenosisz się do tego lekarza prywatnie?

reklama
Na takie podstawowe na pewno coś Ci rodzinny wypisze ale na specjalistyczne niestety nie będzie mógł-zależy na co masz zbadać na początek. A to lekarz uzależnił założenie karty ciąży od wyników? W sensie że od zrobienia badań? Przenosisz się do tego lekarza prywatnie?
Nie ale chciała bym jakieś zrobić już.Bo wizytę mam za 2 tygodnie,a to będzie 9 tydz.I najwyższa pora na kartę ciąży.Na tej liście jest tyle badań,że nie wiem czy jest sens wszystkie robić.Nawet nie wiem, co to są te nie które [emoji23][emoji23].A grupę krwi robią na nfz?

Do góry