reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana zeby ciążę spisac na straty poczekaj do poniedzialku na bete [emoji19]ale jest wiele takich przypadków ze serduszko jest pozniej a nadzieja umiera ostatnia [emoji110][emoji110][emoji177]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie już chyba umarła nadzieja.Najgorsze jest to ,że jak teraz się nie uda to do starań juz pewnie w tym roku nie wrócę,a ja juz nie potrafię tak siedzieć z założonymi rękami, a szybka ciąża to będzie głupota w tej sytuacji.Po każdej takiej sytuacji umiera mnie połowa w środku i niedługo już nic nie zostanie.Wiem ,że to co mogłam zrobiłam i na nic więcej wpływu nie miałam.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 Ja Ci dosłownie do dupy nakopie!!!! Jak możesz tak myśleć. Nie można nie pozwalam wręcz Tobie tak podchodzić do tej ciąży. Masz brać luteine!!!!! Nie wolno Ci jej odstawić. Dziecko się rozwija. Myślisz że Ja mam codziennie mdłości że codziennie mnie brzuch i piersi bolą. Wcale nie. Jednego dnia mam tak nabrzmiałe i obolałe jak cholera a na drugi są zwykłe jakby nic nie było. I tak samo mdłości i reszta dolegliwości. Nie możesz mieć takiego podejścia. Jakbym miała taką możliwość to bym sobie podjechała do Ciebie i przeprowadziła rozmowę!!! Głowa do góry!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak nie odostawie tej luteiny od tak sobie.Na jutro mąż mi umawia wizytę prywatną w Szczecine.Dopiero po wizycie odstawie jak już lekarz będzie pewny ,ze nic z tego.

Ostatnia edycja:
@AnetaManiak nie dostawie tej luteiny od tak sobie.Na jutro mąż mi umawia wizytę prywatną w Szczecine.Dopiero po wizycie odstawie jak już lekarz będzie pewny ,ze nic z tego.

A Ja jestem pewna, że się zdziwisz na tej wizycie. Wierzę w Twoją fasolke!!!

11.40, ale jest bardzo dużo ludzi

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak Ty się czujesz w ogóle???? Sorki za takie mocne teksty wczoraj. Ale pamiętasz jak Mi mdłości przeszły, napisałaś wtedy, że jeszcze wrócą ze zdwojoną siłą. I będzie tak i u Ciebie!!! Objawy wrócą ze zdwojoną siłą. Jak miałam wtedy usg w szpitalu to był sam pęcherzyk nawet ciałka żółtego nie było widać. A pięć dni później już było serduszko!!!

A jak Ty się czujesz w ogóle???? Sorki za takie mocne teksty wczoraj. Ale pamiętasz jak Mi mdłości przeszły, napisałaś wtedy, że jeszcze wrócą ze zdwojoną siłą. I będzie tak i u Ciebie!!! Objawy wrócą ze zdwojoną siłą. Jak miałam wtedy usg w szpitalu to był sam pęcherzyk nawet ciałka żółtego nie było widać. A pięć dni później już było serduszko!!!

Ciężko powiedzieć jak się czuje chyba tak jak zwykle.Raczej objawów ciąży nie mam żadnych.

reklama
11.40, ale jest bardzo dużo ludzi

Trzymam kciuki, zebys juz zobaczyla serduszko[emoji4]

f2w3yx8d527fn6nf.png

Do góry