reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ale jest ciałko żółte to już bardzo dużo. A pamiętasz jaka była wielkość pęcherzyka na poprzedniej wizycie???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To było 4 dni po terminie miesiączki i pecherzyk był bardzo mały.Tylko dobry lekarz by go znalazł,pokazywał mi go nawet ,ale ja z tych usg i tak za wiele nie widzę.Teraz był o wiele większy i było widać na zbliżeniu ,ze nie jest pusty,bo mi pokazywał.Czy to było cialko żółte czy zarodek nie wiem ,bo się nie znam mówił ,ze to było cialko żółte.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To było 4 dni po terminie miesiączki i pecherzyk był bardzo mały.Tylko dobry lekarz by go znalazł,pokazywał mi go nawet ,ale ja z tych usg i tak za wiele nie widzę.Teraz był o wiele większy i było widać na zbliżeniu ,ze nie jest pusty,bo mi pokazywał.Czy to było cialko żółte czy zarodek nie wiem ,bo się nie znam mówił ,ze to było cialko żółte.

Ja bym się na Twoim miejscu niczym nie przejmowała. Ciąża się rozwija i powinnaś właśnie z tego się cieszyć. Dzidzi teraz rośnie serduszko i lepiej żeby dzidzi nie stresować[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny wróciłam, trochę ochłonełam chodź nadal brak humoru, ale na to już nic nie poradzę. Zaczyna się nowy cykl nową nadzieja od dziś będę brała clo (3dc) tylko znowu ten sam problem bo do lekarza nie ma miejsc i jestem wpisana na listę rezerwowych.

@alunia87 myślę może mogło być jeszcze za wcześnie na serduszko poczekaj kochana i się nie denerwuj chociaż wiem że to ciężkie. Bardzo wierzę w to że serduszko się pokaże na następnej wizycie. Trzymam mocno kciuki za was

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 nie denerwuj sie. Serduszko napewno bedzie.
Na wrzesiowkach jest dzoewczyna, ktora serduszko tez zobacza duzo pozniej. A myslala, ze ciaza jej obumarla. A teraz czeka, bo ma termin na dniach i bedzie miala chlopczyka.
Moze Tobie przesunela sie owulacja. Moze zagniezdzenie trwalo dluzej. Tego wlasnie nie wiadomo. A duzo tez zalezy od sprzetu. Glowa do gory.
Na nastepnej wizycie bedzie juz serduszko.

f2w3yx8d527fn6nf.png

@alunia87 nie denerwuj sie. Serduszko napewno bedzie.
Na wrzesiowkach jest dzoewczyna, ktora serduszko tez zobacza duzo pozniej. A myslala, ze ciaza jej obumarla. A teraz czeka, bo ma termin na dniach i bedzie miala chlopczyka.
Moze Tobie przesunela sie owulacja. Moze zagniezdzenie trwalo dluzej. Tego wlasnie nie wiadomo. A duzo tez zalezy od sprzetu. Glowa do gory.
Na nastepnej wizycie bedzie juz serduszko.

f2w3yx8d527fn6nf.png
Zagnieżdżane było 18, bo było plamienie implantacyjne.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Po weekendzie idę na betę i odstawiam luteine.Wiem, że nie będzie dobrze bo objawy juz prawie całkowicie minęły.Ciaza pewnie obumarla.Nie chce się łudzić ze zdąży się cud,bo tak nie będzie.

Cześć dziewczyny
Po weekendzie idę na betę i odstawiam luteine.Wiem, że nie będzie dobrze bo objawy juz prawie całkowicie minęły.Ciaza pewnie obumarla.Nie chce się łudzić ze zdąży się cud,bo tak nie będzie.

Alunia nie mozesz tracic nadzieji ja nadal wierze ze wszystko jeszcze bedzie dobrze [emoji8]trzymam kciuki za bete [emoji110][emoji177]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

InezkaK to objawy same za siebie przemawiają, a raczej ich brak.Piersi już nie bolą i wróciły do pierwotnego stanu i brzuch już nie jest tak na brzmiały.Pewnie ta ciążę już tylko luteina podtrzymuje.

reklama
InezkaK to objawy same za siebie przemawiają, a raczej ich brak.Piersi już nie bolą i wróciły do pierwotnego stanu i brzuch już nie jest tak na brzmiały.Pewnie ta ciążę już tylko luteina podtrzymuje.

Kochana zeby ciążę spisac na straty poczekaj do poniedzialku na bete [emoji19]ale jest wiele takich przypadków ze serduszko jest pozniej a nadzieja umiera ostatnia [emoji110][emoji110][emoji177]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry